BBP seçimlere hazır olduğunu açıkladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 20.08.2013 15:09:00
BBP Erzurum İl Başkanlığı, Büyükşehir ve ilçe aday adaylarını belirlemek üzere kolları sıvadı.
BBP seçimlere hazır olduğunu açıkladı

RADARHABER / ERZURUM
Hafta sonu Erzurum’da yapılan kahvaltılı basın toplantısında 2014 Yerel Seçimlerinin startını veren Büyük Birlik Partisi(BBP) Erzurum İl Başkanlığı, Büyükşehir ve ilçe aday adaylarını belirlemek üzere kolları sıvadı. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ, 2014 Yerel Seçimlerine 7 ay gibi bir zaman olmasına karşın gerek aday adaylarını belirleme gerekse Büyükşehir Yasasından ötürü erkenden seçim startını verdiklerini söyledi.
 
HERŞEY İKTİDARA ENDEKSLİ DEĞİL
“İlçe halkımıza hizmet etme yarışında Büyük Birlik Partisi olarak biz de varız.” diyen BBP Oltu İlçe Başkanı Dağ, aday belirleme sürecinde aceleci de davranmayacaklarını, aday adayları içerisinden ilçenin hayrına olacak, liyakat sahibi en ideal adayı belirleyeceklerini söyledi.Şuana kadar kendileriyle aday adaylığı için görüşenlerden kimseye verilmiş bir sözlerinin olmadığına da vurgu yapan BBP İlçe Başkanı Hikmet Dağ, “Her şey iktidara endeksli değil. Biz Büyük Birlik Partisi olarak vatandaşımıza gerekçeleriyle birlikte bir alternatif sunacağız. Değerlendirip, kararı yine vatandaşımızın kendisi verecek. İlçemizde adına yakışır güzel ve demokratik bir seçim dönemi yaşayacağımızı ümit ediyorum.” dedi.
 
OLTU’NUN KAZANIMLARINI VE KAYIPLARINI HALKA ANLATACAĞIZ
Oltu’daki 10 yıllık Ak Parti iktidarının ilçeye yönelik kazanımlarını ve kayıplarını seçim sürecinde halka anlatmak için bir dizi program yaptıklarını aktaran BBP Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ, “İnsanların yaşadığı her yerde bir hizmet beklentisi vardır. Hizmete talip olmak cesaret ister. Hizmet etme sevdası bir gönül işidir. Ancak liyakat, bilgi birikimi ve ufkunu geniş tutanlar hizmette her zaman öndedir. Vatandaşımıza bunu anlatabildiğimiz ölçüde hizmetin kalitesi de o yönde artar.” diye konuştu.
 
HALKIMIZA NEDEN ALTERNATİF OLDUĞUMUZU ANLATACAĞIZ
Yaptıkları program çerçevesinde ilçe halkının en büyük alternatifi olduklarını dile getiren BBP Oltu İlçe Başkanı Dağ, “Hepimiz bu gemideyiz. Milletin hayrına yapılanı da yapılmayanı da görüyoruz. İlçemizde yerel bazda yapılan hizmetleri gerek vatandaş olarak gerekse bir siyasi parti olarak alkışladığımız gibi, yapılamayanları da, yanlış yapılanları da halkımıza anlatmak gibi bir sorumluluğumuz var. Amacımız günü kurtarma değil, geleceğe güzel ve anlamlı bir miras bırakma olmalıdır. Siyaset ve bürokrasi alanında Oltu, tarihinde ilk kez böylesine büyük bir fırsat yakaladı. Oltu bundan ne ölçüde kazançlı çıktı? Elimizdeki imkânları nasıl kullandık? Ne kadarını kullanabildik? Bunları halkımızın bilmesi lazım.” dedi.
 
HİZMETE TALİBİZ
Programları dâhilinde 10 yıllık süreçte Oltu’nun kazanım ve kayıplarını anlatmak için ilçe halkıyla bu düşüncelerini paylaşacaklarını belirten BBP Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ, “Hizmete talibiz. Çünkü, ilçemizin geçmiş dönemlerdeki kazanımlarını hem daha da ileriye taşıma hem de kayıplarını telafi etme yönünde bir dizi projelerimiz var. Bunları ileriki günlerde ilçe halkımızla paylaşacağız.” şeklinde konuştu.
2014 Yerel Seçimlerinde iddialı olduklarına değinen BBP Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ, açıklamasında parti olarak kulaktan dolma bilgilerle değil, gerçekler üzerinden hareketle siyaset yaptıklarının da altını çizdi.
Etiketler : Erzurum, seçim, BBP, aday,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler