Bendevi Palandöken'den Genç'e Tam Destek

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 27.03.2015 14:10:00
Bendevi Palandöken'den Aday Adayı Fevzi Genç'e tam destek geldi.
Bendevi Palandöken'den Genç'e Tam Destek

RADARHABER / ERZURUM

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç'e tam destek geldi. Aynı zamanda işadamı ve esnaf olan Aday Adayı Fevzi Genç, Ankara'daki ziyaretleri çerçevesinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i makamında ziyaret etti.

"ALLAH HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI NASİP ETSİN"

Oldukça samimi bir atmosferde geçen sohbet ziyaretinde, Fevzi Genç projelerini anlatarak destek istedi. Erzurum'un kalkınması için hayvancılık ve tarımın önemini anlatan Fevzi Genç, Aday gösterilipip halkın da teveccühü ile seçilerek meclise gitmesi halinde projeleri ile Erzurum'a ışık tutmak için çalışacağını söyledi. Genç, " Ben 30 yıldır Erzurum'da esnaflık yapmaktadıym. Çeşitli semtlerde yurtlar yaptım. Bu yurtlarda 250 kişiyi istihdam ediyorum. Vergimi doğup büyüdüğüm yerde ödeyen bir Erzurum sevdalısıyım.  Bundan sonra da Erzurum'a siyaset yoluyla hizmet vermek için bu yol çıktım. Allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsin" dedi.

BENDEVİ PALANDÖKEN: BİZİM ADAYIMIZ SİZSİNİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ise, "Türkiye genelinde 3 esnaf arkadaşımız Milletvekili Aday Adayı oldu. Bunlardan biride sizsiniz. Bizim adayımız sizsiniz. AK Parti Hükümetinin esnaf adayları değerlendireceğine olan innacım tam. Bu nedenle sizi sonuna kadar destekliyoruz. Tüm üye esnaf arkadaşlarımızla birlikte sizin arkanızdayız " dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüne sahip olan TESK'in esnaf adaylarını dikkate alacağına inandığını söyleyen Bendevi Palandöken, "TESK olarak 3 aday adayı arkadaşımızın da arkasındayız. Bu arkadaşlarımızı da inşallah meclise göndereceğiz. Çünkü mecliste esnaf kökenli milletvekili de olma lazım. Esnafın sorunlarının tek adresi Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Bu nedenle Ak Parti'nin esnaf adayları iyi değerlendireceğini düşünüyoruz" dedi.

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Ankara'da ziyaretlerini sürürden Ak Parti Erzurum Miletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, daha sonra ise Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezine geçerek Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Maskan ve Erzurum'dan giden 21 ilçenin ziraat odası başkanları ile görüştü. Tarım ve Hayvancılığın Erzurum için önemine bir kez daha vurgu yapan Fevzi Genç, gerek Mehmet Latif Maskan gerek se Erzurum'daki ilçe  ziraat odası başkanlarından da tam destek aldı. 

Etiketler : Erzurum, esnaf, Palandöken, Ankara,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler