Bu koltuğa Muhtar dayanmıyor!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 10.06.2021 09:19:00
Oltu'nun Kemerkaya mahallesi 2,5 yılda 4 muhtar seçti...
Bu koltuğa Muhtar dayanmıyor!

Sinan AYDIN’ın -ÖZEL- haberi... 
 
 
 
RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Kemerkaya Mahallesi Muhtarlığı koltuğu, 2,5 yılda 4 isim değiştirdi. Son yapılan Muhtarlık seçimlerinde, Yusuf Özbakır yeni muhtar oldu. "Bu koltuğa Muhtar dayanmıyor" yorumlarının yapılmasına neden olan seçimlerin gelişmeleri şu şekilde yaşandı. 
 
 
MEVCUT MUHTAR KANSERDEN, 
YERİNE SEÇİLEN İSE KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ...
 
 
Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Kemerkaya Mahallesi Muhtarlığının 2019 yılında yapılan normal Muhtarlık seçimlerini, adaylardan Nurulah Akçay kazandı. Muhtar olan Akçay, kanser hastalığına yakalandı ve 1 Mart 2020 tarihinde hayatını kaybetti. Bunun üzerine 1'inci Aza olan Nusrettin Işık yeni Muhtar seçildi.  Nusrettin Işık ise Muhtar olduktan bir süre sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitridi.  
 
 
2,5 YILDA 4. MUHTAR YUSUF  ÖZBAKIR OLDU
 
 
Kemerkaya Köyü Muhtarlık koltuğu ikinci kez boş kaldı. Yapılan toplantılar sonrası Nurulah Akçay'ın kazandığı seçimde 2. Aza olan Faruk Taşçı, köyün üçüncü Muhtarı oldu ve bu görevi belirlenen seçim tarihi gelene kadar vekaleten yürüttü.  Yasa gereği seçime gidildi, ekalvten Muhtarlığı yürüten  Faruk Taşçı da aday oldu. Ancak seçimi bir diğer aday olan Yusuf  Özbakır kazandı. Kemerkaya Mahallesi Muhtarlığı, yaşanan talihsiz ölümler sonrası 2,5 yılda 4. Muhtarını gördü. Yusuf  Özbakır, 2019'da seçilen Muhtarın vefat etmesinin ardından göreve gelen azanın da vefat etmesi sonrası boşalan koltuğa oturan üçüncü isminde aday olduğu seçimin sonunda 2,5 yılda göreve gelen 4'üncü Muhtar oldu. 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler