Bulutlar halk isterse aday

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 27.05.2013 15:38:00
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çalışmalarını anlatıp seçim sürecinde adaylığı ile ilgili net konuştu.
Bulutlar halk isterse aday

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, basın mensupları ile bir araya geldi, çalışmalarını anlatıp seçim sürecinde adaylığı ile ilgili net konuştu. Gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmayı düşündüğünü söyleyen Orhan Bulutlar, "Halk isterse yeniden aday olurum. Nasip işi. Yeniden adaylığı düşünüyorum. Parti teşkilatı ne derse o önemli. Teşkilat, halkın tercihine kulak tıkamaz." dedi.

İCRAATLARINI ANLATTI

Başkan Bulutlar, belediye olarak 4 yıllık hizmet sünesi içerisinde 50 milyon liralık hizmet yatırımına imza attıklarını hatırlatarak, "Mevsim ortalarında başlatılan bütün projeleri sona erdirip, toplu açılışlarına geçeceğiz. Çalışma programlarımızı tamamladık. Ramazan'dan sonra açılış şölenlerimizi gerçekleştireceğiz." diye belirtti. Gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler veren Başkan Bulutlar, şunları söyledi: “Dört yıl boyunca başta olduğumuz süre boyunca hedeflediğimiz şekilde projelerimizin hepsini dört yıla yayarak her sene yüzde 25'lik bir bölümünü hayata geçirmeye çalıştık. Bu sene artık son kavşaktayız ve gerçekleştirmek istediğimiz faaliyetlerde planladığımız şekilde son aşamasındayız.

“BU YIL AÇILIŞ YILIMIZ OLACAK”

Bu sene bütün çalışmalarımızı açılışlarla tamamlayacağız. Palandöken İlçemizde Yenişehir semtinde son 30 yılda 123 dönüm arazi yeşillendirilirken bizim göreve geldiğimizden itibaren ise sadece dört yılda 80 dönüm araziyi yeşillendirdik ve yüzde yedilik bir dilimle ilerledik bu ilerlememiz Türkiye yüzdesinin üzerindedir. Böyle devam edersek yakında Palandöken İlçesinin adı "Yeşil Palandöken " olarak anılacak. İlçemizde bulunan bütün çocuk parklarındaki aksaklıkları giderdik ve bütün oyun alanlarının altını kauçuk yaptık çocuklarımız eğlenirken daha az zarar görsünler diye. Araç iş makineleri kapsamında da aldığımız iş makineleriyle şehrin en güçlü belediyelerinden birisidir. 2013 yılı itibariyle İlçemizde asfaltsız hiçbir alan kalmayacak. Biz imarlı birçok alanı kamulaştırarak bu çalışmaları gerçekleştirdik. Yapacağımız toplu sünnete başvuru sayısı da 400 aşmış durumda. Nikah sarayı projemizde sürmekte. Şu ana kadar yaptığımız tüm çalışmaların maliyeti 50 Milyar kadardır. Sadece 22 milyar asfaltlama çalışmalarına harcadık." 

Etiketler : Palandöken, başkan, halk,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler