Bünyamin Ucun Pasinler'den aday adayı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 01.10.2013 12:07:00

RADARHABER / ERZURUM
Pasinler Eski Belediye Başkanı Bünyamin Ucun, Pasinler İlçesi Belediye Başkanlığı için yeniden MHP’den aday adayı olduğunu açıkladı. Adaylık dilekçesini İlçe Başkanı Halit Tanko’ya veren Bünyamin Ucun, partililer tarafından büyük destek gördü. 
Pasinler’de bir dönem belediye bakanlığı yapan Bünyamin Ucun, yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Kalabalık bir partili topluluğu ile Pasinler MHP İlçe Bakanlığına giden başkan adayı Bünyamin Ucun, aday adaylığı dilekçesini İlçe Başkanı Halit Tanko’ya sundu. Pasinler’de görev yaptığı 4 yıl içerisinde önemli hizmetlere imza atan başkan aday adayı Bünyamin Ucun, yeniden görev almak için kolları sıvadı. Geride kalan iki dönem içerisinde Pasinler’in layıkı ile yönetilmediğini, adeta köye dönüştürüldüğünü söyleyen Eski Başkan Ucun, vatandaşların ve partililerin başkanlık için yoğun bir teşviklerinin olduğunu kaydetti. Kalabalık bir vatandaş ve partili grubu ile İlçe Başkanlığına giden Bünyamin Ucun, burada bir konuşma yaptı. Konuşması partililer tarafından sık sık ‘Başkan Ucun’ sloganları ile kesilen Bünyamin Ucun, gördüğü coşku karşısında oldukça duygulandı.
MHP’nin kendisini aday göstermesi halinde belediye başkanlığını kazanacağını söyleyen Ucun, ”MHP’li belediye döneminde çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Sekiz yıl önce bizim yaptığımız yatırım ve hizmetlerin meyvesini yiyorlar. Bizim koyduğumuz taşın üstüne taş koyamadılar. Cadde ve sokaklarımız pislik içerisinde. İlçemize gelen misafirlerimiz çok büyük tepki gösteriyorlar. Hükümeti arkasına alan yönetimler, beceriksizliklerini bir kez daha sergilediler ve tarihi ilçemizi köy görünümüne getirmeyi başardılar” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin tek güvencesi olduğunu kaydeden Bünyamin Ucun, “Bugün ülkemiz bölünmeye kadar getirilmiştir. Açılan demokratik paket, tam bir ihanet belgesidir. Ne andımız kalmıştır, ne de ilkelerimiz. Hepsi yerle bir edilmiştir. PKK’nın istekleri bir bir bu pakette yer almıştır. Bizim ve halkımızın bunu kabul etmesi mümkün değildir. Ne ülkeyi yönetebildiler, ne de yerel yönetimlerde başarılı olabildiler. Halkımız bunun bilincindedir. Bunun hesabını da sandıkta soracaklardır. Halkımız yerel seçimlerde MHP’yi tercih edecek ve bizim gibi başarılı ekipleri göreve getirecektir. Bizde ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız” diye konuştu. 

Etiketler : Erzurum, seçim, Pasinler, başkan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler