SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Çakır: “Gençlere Türkiye Yüzyılı yakışır”
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 06.05.2023 19:00:00 |
“Eski Türkiye’ye özlem duyanların ya huzur ve istikrarla sorunları yahut da akıllarından zoru vardır.”
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Musa Çakır, “Eski Türkiye’ye özlem duyanların ya huzur ve istikrarla sorunları yahut da akıllarından zoru vardır” dedi.
MHP Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Musa Çakır, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum’un ilçelerini tek tek ziyaret eden Çakır, şehir merkezindeki temaslarıyla da dikkat çekiyor. Seçim temasları kapsamında dün de Cumhuriyet Caddesi, Tebrizkapı, Kevelciler, Mumcu ve Menderes Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, Türkiye’nin aydınlık yarınlarına çıkacak yolun sadece ve sadece Cumhur İttifakı ile yürünebileceğini ifade ederek, “Karşımızda bir araya gelmiş olan benzemezler topluluğunun ne yazık ki böyle bir derdi yok. Onların eski Türkiye özlemleri var, onların silik bir Türkiye özlemleri var. Bu da gösteriyor ki, onların ya huzur ve istikrarla bir sorunları veyahut da akıllarından zoru var” diye konuştu.
.jpg)
Çakır’dan gençlere tavsiyeler
Seçim çalışmaları kapsamında gençlerle özel olarak ilgilenen ve ilk kez sandık başına gidecek olanlara tavsiyelerde bulunan MHP Milletvekili Adayı Çakır, gençlerle karşılıklı sohbetlerinde sürekli şunlara vurgu yaptı: “Türkiye mevcut koşullarda belki de dünyanın en şanslı genç nüfusuna sahip bir ülke. Gençleri için seferber olmuş, eğitim öğretimden bilim ve teknoloji fırsatlarına varıncaya kadar daha birçok alanda gençlerin istifadesini düşünen bir yönetim işbaşında. Z Kuşağı yakıştırmasıyla genç kardeşlerimizin bilinçaltına sürekli ve her şeye muhalefet etme eğilimi işleniyor. Bu büyük bir tuzak, büyük bir oyun. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, yarınlarımız demek. Bu hakikati kendileri için büyük bir tehdit olarak gören ve kendilerine de hiç utanmadan Millet ittifakı adını veren birbirine benzemez bu topluluğun bir tek hedefi var, o da gençleri istismar etmektir. Gençlerimiz uyanık olmalıdır, büyük resme odaklanmalıdır ve kendi geleceklerini yine kendi elleriyle ziyan etmemelidir. A’sından Z’sine kadar tüm gençler bizimdir, bu aziz milletin evlatlarıdır. Tüm kuşaklarıyla gençlerimiz bizimdir, bu devletin evlatlarıdır. Ve bu kadim milletin evlatlarına, PKK ile işbirliği yapmış, HDP’nin tüm desteğini arkasına almış, emperyalistlerin kuklası olmuş bir ittifakın ardına düşmek yakışmaz! Gençlerimize bilim yakışır, teknoloji yakışır, girişimcilik yakışır, yerli ve milli hedefler doğrultusunda şaha kalkmış bir Türkiye ve Türkiye Yüzyılı yakışır.”
En Son Haberler
-
Yakutiye'den üniversiteye modern çocuk parkı
Yakutiye Belediyesi, Üniversite kampüsünün içindeki alana modern çocuk parkı yaptı.
-
Ali Öğdük, İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı…
İYİ Parti’nin kurucularından olan iş insanı Ali Öğdük, adaylığını açıkladı.
-
Ebubekir Elmalı Demokrat Parti’de
Siyasette tüm dengeleri değiştirecek gelişme…Ebubekir Elmalı Demokrat Parti rozetini taktı.
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu
Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır
Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki
Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip
Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi!
Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu
6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.





