Canan Uçar: Belediyeyi Gençlerle Yöneteceğiz

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 20.03.2019 11:12:00
İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Canan Uçar: Belediyeyi Gençlerle Yöneteceğiz

RADARHABER / ERZURUM
İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Palandöken Belediyesi’nin gençlik dostu bir belediye olacağını, ev hanımlarına ise istihdam kapısı açacaklarını söyledi. İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar’ın seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gece-gündüz demeden kapı kapı dolaşıp vatandaşın desteğini isteyen Uçar, özellikle gençlere ve ev hanımlarına yönelik projeleriyle dikkat çekiyor.
 
 
''HERKESLE İSTİŞARE EDECEĞİZ''
 
 
Vatandaşların görev vermesi halinde rutin belediyecilik anlayışının dışına çıkacaklarını ve genç, yaşlı demeden 7’den 70’e herkesle istişare edip ona göre yatırım yapan bir anlayışı hakim kılacaklarını belirten Uçar, gençlik dostu bir belediye olacaklarını söyledi. Belediyeyi gençlerle birlikte yöneteceğini ifade eden Uçar, “Erzurum’un genç nesil potansiyelini mutlaka değerlendireceğiz. Gençlerin fikirleriyle yola çıkan bir belediyenin nasıl başarılı olabileceğini herkese göstereceğiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize güvenimiz tam. İYİ Parti belediyeciliğinin farkı da burada” dedi.

 
 
 
''EV HANIMLARI HEM ÜRETECEK HEM KAZANACAK''

 
Palandöken Belediyesi’nin istihdama yönelikte önemli çalışmalara imza atacağını hatırlatan Canan Uçar, “Herkes çalışsın, herkes kazansın istiyoruz. Özellikle burada ev hanımları için projelerimizi hayata geçireceğiz. Ev hanımları evde üretecek biz belediye olarak bu üretilenleri pazarlayacağız. Hanımlarımızda kazanıp ev ekonomilerine destek olacaklar”diye konuştu.  
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler