SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Canan Uçar: Et kuyruğu şehre yakışmıyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 05.03.2024 17:00:00 |
Canan Uçar, et almak için gün doğmadan sıraya giren vatandaşların dertlerine ortak oldu.

RADARHABVR / ERZURUM
Gez Mahallesinde Et ve Süt Kurumu mağazası önünde indirimli et almak için gün doğmadan sıraya giren vatandaşların dertlerine ortak olan İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, uzun zamandır yaşanan bu manzaraların şehre yakışmadığını söyledi. Seçim propaganda gazilerine sabahın ilk ışıkları ile başlayan İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Et ve Süt Kurumu mağazası önünde indirimli et almak için metlerce kuyruk oluşturan vatandaşlarla bir araya geldi. Erzurum’da yüzlerce vatandaş, ekonomik fiyatlarla et satın alabilmek için Et ve Süt Kurumu Satış Mağazası önünde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun kuyruklar oluşturuyor. Dondurucu soğukta vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Partili Canan Uçar, bu manzaraların şehrin ucuz et talebini karşılamakta yetersiz kaldığını gözler önüne serdiğini söyledi. Stratejik sektör olan tarım ve hayvancılık alanlarında önemli projeleri bulunduğunu belirten Uçar, “Ekonomik zorluklar içindeki vatandaşlar, et gibi temel bir gıdayı alabilmek için saatlerce beklemek durumunda kalıyor. Ramazan ayı öncesi soğuk havaya rağmen bu kuyruğa girmek kabul edilebilir bir şey değil. Bu duruma mutlaka bir çözüm üretilmeli” dedi. Uçar, kuyrukta bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.