Canan Uçar Sanayi esnafının sorunlarını dinledi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 26.02.2024 19:32:00
Canan Uçar, sanayi esnafını ziyaret ederek tek tek sorunları dinledi.
Canan Uçar Sanayi esnafının sorunlarını dinledi

RADARHABER / ERZURUM
İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Hakkı Kobal’la birlikte sanayi esnafını ziyaret ederek tek tek sorunları dinledi. Esnafın doğalgaz sorununa da dikkat çeken Canan Uçar, ihmal edilen sanayi esnafının sorunları yine sanayi esnafı ile birlikte ortak akıl ve istişare ile çözüleceğini belirtip vatandaştan gelen tüm şikayetleri tek tek not alarak, çözümlerinin de kendisinde olduğunun altını çizdi.

 
Sanayi Esnafının da Müşterisinin de Şikâyeti Yollar

 
“Yolların bozukluğu hem esnafın hem halkın büyük çilesi haline geldi. Çukurlar yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın her şeyden önce bu sorununun giderilmesi gerekiyor. Bu asli görevdir. Ne Erzurum’a ne de sanayi esnafına layık görülen bu olamaz.” Şeklinde konuşan Uçar, vatandaştan gelen bu yoğun şikâyete en kısa sürede kesin çözüm bulacağına söz verdi.

 
Malımızı koruyamıyoruz, Hırsızlık hat safhada!

 
Özellikle karakolun kaldırılmasıyla birlikte sanayide hırsızlardan canı yanmamış bir esnaf bile bulunmadığını gören Uçar,” Sanayimizin sınırlarının belli olması gerekiyor. Bir nizamiyemiz yok. Karakolumuz kaldırıldı. Esnafımızı burada güvenliksiz bir şekilde ticaret yapmasına göz yummayacağız. Önceden bir sağlık ocağımız vardı. Şimdi yaralanmalarda gidilecek en yakın sağlık merkezi kaldırıldı. Bu işin takipçisi olacağız.” Dedi.

 
Sanayiyi Birlikte Yöneteceğiz!
 
 

Göreve geldiğinde her alanda ortak akla ve istişareye önem gösterdiğini belirten Canan Uçar, “Sanayinin sorunlarını çok iyi bilmekteyiz. Buradaki esnafımızı pamuklara sarıp sarmalamamız gerekirken imkansızlıklar içerisinde bırakmayacağız. Sanayinin sorunlarını sizlerle birlikte ortak akılla çözeceğiz. Ben yaptım oldu. Dönemi bitti.” dedi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler