
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Canan Uçar'dan Nene Hatun'un kabrine ziyaret
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 12.03.2019 19:01:00 |

RADARHABER / ERZURUM
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, 12 Mart Erzurum'un 101. kurtuluş yıldönümü nedeniyle Nene Hatun'un kabrini ziyaret ettiler. Nene Hatun'un mezaı başında fatiha okuyan Cinisli ve Uçar'a partililer de eşlik etti. 12 Mart gibi önemli bir günde Nene Hatun'u kabri başında ziyaret ettiklerini belirten İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, "Nene Hatun Türk kadınının ölümsüz bir sembolüdür. Adını tarihe altın harflerle yazdıran kadın kahramanımız Nene Hatun'la gurur duyuyoruz. 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda elindeki satırıyla cepheye koşarak zaferin fitilini ateşleyen kahraman Türk kadını Nenehatun ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz"dedi.Canan Uçar daha sonra seçim çalışmalarına Palandöken ilçesinde devam etti. Seçim bölgesindeki ziyaretleri sırasında Mehteran takımının konserini de dinleyen Başkan Adayı Canan Uçar, mehteran ekibini tebrik etti.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.