Capslere göre Ronaldo'da ''Evet'' diyor...

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 27.01.2017 01:05:00
'Evet' çılgınlığı her geçen gün artarken, ilginç capsler de ortaya çıkıyor.
Capslere göre Ronaldo'da ''Evet'' diyor...

RADARHABER / ERZURUM -ÖZEL-
Sosyal medyada bir kampanya başlatıldı. Referandum için “evet” çağrısı yapılan o kampanyaya, destek hem çığ gibi artıyor hem de ilginç capsler ortaya çıkıyor. İlginç capslerede Ronaldo'da 'Evet' deyip Mesut Özil'e davet gönderiyor. Ünlü sinema oyuncusu Jason Statham'da sosyal medyaya göre, 'Evet' diyiyor.
 
Yeni Anayasanın yürürlüğe girmesi için referanduma gidileceğinin açıklanmasına günler kala, vatandaşlar arasında hızla bir 'Evet' furyası yaşanıyor. Yeni Anayasanın TBMM'de oylanarak referanduma gitmesi için yeterli sonucun alınmasından sonra gözler Cumhurbaşkanınında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde anayasa taslağını inceleyerek referanduma götürecek imzayı atması bekleniyor. Ankara buna kilitlenmişken ve partiler sahaya inmek için hazırlıklarını yaparken, halk çoktan oyunun rengini belli etmeye başladı. Spor ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin videolu mesaj göndererwk 'Ben burdayım, evet! Sen de burdamısın?' Şeklinde yaydıkları mesaj, tüm Ülkeyi etkisi altına aldı. Sosyal medyada 'Evet' diyeceklerini duyurnlar, bununla da yetinmeyip dünyaca ünlü isimleri de ilginç capslerle 'Evet'çi yaptılar. Facebook ve twitterde, bugünlerde ünlü futbolcu Ronaldo ve dünyaca ünlü sinema oyuncusu  Jason Statham'da 'Evet' capsleri ile paylaşım rekorları kırıyor.
 
Ronaldo'nun elindeki kağıtta, '' Güçlü bir Türkiye için ben de Evet diyorum. Mesut Özil sen de varmısın'' denilerek Mesut Özil'e davet gönderiliyor.  Bir başka capste ise ünlü sinema oyuncusu  Jason Statham'a, '' Güçlü bir Türkiye için ben de Evet diyorum'' dedirtiliyor. Bu capsler paylaşım rekorları kırarken , Referandum öncesi tatlı bir rekabet olarak değerlendirilip gülümsetiyor...
 
 
 

SAÇLARINI 'EVET' ŞEKLİNDE KESTİREN VAR

Sakaryalı bir vatandaş ise Traş olmak için gittiği berber de saçlarını Evet şeklinde kestirerek desteğini bu şekilde gösterdi. Berber Erdal Tuna ile birlikte çalışan, aynı zamanda Sakarya Berberler odası Genel koordinatörü Osman Nuri Yazıcı'nın bir müşterisi saçlarınım arka kısmını DEVLET İÇİN EVET diye kazıtarak çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Müşterisini tıraş eden Berber Osman Nuri Yazıcı bu şekilde destek vermenin farklı şekilde dikkat çektiğini belirterek 'Müşterim saçının arka tarafını o şekle sokmamı istedi. Kuşkusuz bu son derece marjinal bir yaklaşım. Görenler çok beğendi. Bunu Birçok insanın bu süreçte böyle bir kesim isteyeceğini düşünüyoruz' dedi.  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler