Cesur Avukat Erzurum'dan Aday Adayı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 19.02.2015 22:26:00
Savcı Zekeriya Öz'ü köşeye sıkıştıran Avukat, Erzurum'da Aday Adayı oldu.
Cesur Avukat Erzurum'dan Aday Adayı

RADARHABER / ERZURUM
İş adamı ve Avukat Ali Demirhan, AK Partiden aday adaylık başvurusunda bulundu. 17 -25 Aralık darbe girişiminin mimarlarından Savcı Zekeriya Öz’ün maskesini düşüren İş adamı ve Avukat Ali Demirhan, Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulundu. Savcı Öz’ün, Dubai tatilinin fatura ve belgelerine açıklayarak bir anda Türkiye’nin gündemine gelen İş adamı ve Avukat Ali Demirhan, geçtiğimiz ay ise Arap yatırımcı ile ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’nu yatırım için Erzurum’a getirmişti. Avukat ve işadamı Ali Demirhan, AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezi'ne (SKM) giderek, başvuru evraklarını teslim etti. Demirhan'ın başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt aldı. 
 
ARAP İŞADAMINI ERZURUM’A GETİRMİŞTİ
Türkiye'ye bugüne kadar çok sayıda Arap yatırımcı getirip, dev yatırımların altına imza atan Avukat ve İşadamı Ali Demirhan, geçtiğimiz Ocak ayında da Türkiye'ye toplamda 1 Milyar Dolarlık enerji ve tarım yatırımı yapan, dünyanın sayılı zenginleri arasında gösterilen Suudi işadamı Sulaiman Al Muhaidib'i Erzurum'a getirmişti. Arap İşadamı, Erzurum'a 100 bin büyükbaş hayvan kapasiteli büyük bir çiftlik kurma kararı almıştı. 
 
DEMİRHAN: HAYVANCILIK MERKEZİ ERZURUM'A YATIRIM İÇİN ARAŞTIRMALARA BAŞLADIK
Suudi Arabistanlı işadamının Erzurum'u ziyareti hakkında Orient Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirhan ise şu bilgileri vermişti: "Sayın Muhaidip sağolsun bizi kırmadı, Erzurum'a davetimize icabet ettiler. Körfezden gelen Al Muhaidip grubu özellikle Ali Ağaoğlu'nun projelerine ilgi gösteriyor. Erzurum'da hayvancılık, enerji ve turizm projeleri ile ilgili araştırma yapıyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalar sonucunda belki de Türkiye'nin Dünyanın sayılı hayvancılık merkezlerinden biri olarak Erzurum'da yatırımlar yapacağız. Bu konuda araştırmalara başladık. Memleketim olması nedeni ile de bu yatırımın Erzurum'da olmasını istedim. Böylesi bir yatırım Erzurum'un yanı sıra tüm bölge için çok önemli etkiler yapacaktır. Muhaidib'in 170 bin büyükbaş hayvanı olan çiftliği var. Türkiye'nin tamamında bu rakam 30 binlerde. Erzurum, hayvancılık alanında önemli bir potansiyele sahip 70 milyar dolarlık serveti bulunan Suudi işadamı Al Muhaidib'in dünya genelinde 40 kadar ülkede yatırımı bulunuyor. Ülkesinde 170 bin hayvandan oluşan çiftliği bulunan Suudi işadamının, Erzurum'da yapacağı yatırımı 2 yıl içinde hayata geçirmesi bekleniyor

SAVCI ÖZ'ÜN MASKESİNİ DÜŞÜREN AVUKAT 
A Haber’deki Kadraj programının konuğu olan Ali Ağaoğlu'nun avukatı Ali Demirhan, Zekeriya Öz'ün 2013 Ekim ayında yaptığı ve masraflarını iş adamı Ali Ağaoğlu'na ödettiği Dubai tatilinin perde arkasını anlatmıştı.  A Haber'de Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programının konuğu Ali Ağaoğlu'nun avukatı Ali Demirhan'dı. 17 Aralık darbe girişiminin ardından Bolu'ya düz savcı olarak atanan Savcı Zekeriya Öz'ün, 2013 Ekim ayında yaptığı ve masraflarını iş adamı Ali Ağaoğlu'na ödettiği Dubai tatilinin perde arkası Kadraj programında masaya yatırıldı.

"17 ARALIK'TA ASIL HEDEF ERDOĞAN VE HÜKÜMETİYDİ"
17 Aralık darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlatan Ali Demirhan, "Gözaltındaki vekillerle görüşmemize izin vermek istemediler. 17 Aralık'ta asıl hedef Erdoğan ve hükümetiydi. Polisler suçlu yakalama psikolojisiyle değil, hükümeti devirme saikiyle çıkıp Başbakan'a yakın olan kim varsa suçlu suçsuz gözaltına aldılar" dedi.

"ZEKERİYA ÖZ'ÜN TACİZ ETTİĞİ, İMKANLARINI KULLANDIĞI BİRÇOK İŞ ADAMI VAR"
17 Aralık operasyonunu düzenleyen isimlerden biri olan Savcı Zekeriya Öz'ün, 2013 Ekim ayında yaptığı ve masraflarını iş adamı Ali Ağaoğlu'na ödettiği Duba i tatiliyle ilgili soruları yanıtlayan Demirhan, "Zekeriya Öz bu hareketleri başka iş adamlarına da yapıyor. Zekeriya Öz'ün taciz ettiği, imkanlarını kullandığı bir sürü iş adamı var. Ali Ağaoğlu'nu ofisine geliyor 'Beni Dubai'ye gönder' diyor ve özel tatil organize ediyorlar. 2012'de de böyle bir tatil organize edilmiştir. Belki bir siyasetçi iş adamıyla bir takım ilişkilerde olabilir, ama devletin hakkını savunan savcı iş adamıyla bu tür ilişkilere giremez" ifadesini kullandı. 

"DEVLETİN SAVCISI ŞÜPHELİNİN AVUKATI ORGANİZE OLMUŞLAR"
Savcı Zekeriya öz'ün Dubai tatilinin ortaya çıkmasının ardından, öz'e yakın iki müteahhit ile bir avukatın tatilin parasını veren Ali Ağaoğlu'nun ofisine gidip sahte fatura talebinde bulunmasını anlatan Demirhan, "İlk önce bize geldiler ve ağabeyimi mafyavari usulle Ağaoğlu'nun ofisine getirdiler. 'Faturayı verirseniz sorun ortadan kalacak' dediler. Direnince şiddeti artırdılar. Devletin savcısı şüphelinin avukatı organize olmuşlar" şeklinde konuştu. 

"ERDOĞAN'I YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ, HERKESİ MÜCADELEYE ÇAĞIRIYORUM" DEMİŞTİ
"Devletin yargısının içinde inanılmaz çürümüş bir yapı var" diyen Demirhan, "Beni ifadeye çağıran savcı 7 Şubat'ta Hakan Fidan'ı ifadeye çağıran savcıyla aynı. Yargıdaki bu çürümüş yapının tamamen değişmesi lazım. Erdoğan'ı yalnız bırakmamalıyız, herkesi mücadeleye çağırıyorum" ifadelerini kullandı. 
Etiketler : Erzurum, Savcı, maske, Aday,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler