CHP’nin genç Erzurum aday adayı Eren iddialı geliyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 18.03.2023 14:01:00
İnşaat Mühendisi ve İş insanı Bahadır Eren, CHP Erzurum Milletvekilliği aday adayı oldu.
CHP’nin genç Erzurum aday adayı Eren iddialı geliyor

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un Hınıs ilçesinin köklü ailelerinden İnşaat Mühendisi ve İş insanı Bahadır Eren, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Erzurum Milletvekilliği aday adayı oldu. Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesi çekim merkezi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adayı yoğunluğu yaşanıyor. Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Boğaz Köprüsü yapım işi olmak üzere, ülke genelinde birçok büyük projesde başarılı çalışmalara imza atan ve Proje Koordinatörü  olan İnşaat Mühendisi Bahadır Eren, Milletvekili aday adaylığı başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde yaptı. Milletvekili Aday Adayı Eren, “Erzurum benim sevdam. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde güney ilçelerinde zafer bizim olacak. Zafer, 13 Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun olacak “’ dedi.
 
 
“GÜNEY İLÇELERİNDE ZAFER BİZİM OALCAK”
 
 
14 Mayıs seçimini Millet İttifakı'nın kazanacağını belirterek, CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Bahadır Eren, "Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanıyla, yani Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile çıktığımız bu kutlu yolda, zafer bizim olacak. Ben,  bundan eminim. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin galibi Millet İttifakı olacaktır. Demokrasi güçleri kazanacak. Halkımız, CHP’yi  ve Millet İttifakını iktidara taşıyacakt. Bu ucube sistem bitecek, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilecek. Hak, Hukuk, Adalet gerçekleşecek.  Zafer, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun olacak" diye konuştu.
 
 
ERZURUM İÇİN YAPACAKLARINI TEK TEK SIRALADI
 
 
Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Boğaz Köprüsü Yapım işi olmak üzere, ülkemizin birçok büyük projesinin yapımında başarılı çalışmalar yapan İnşaat Mühendisi Bahadır Eren, aday adaylığı sonrasında yaptığı açıklamada çunları söyledi:
“Dostlarım, yol arkadaşlarım.  Zafere giden bu yolu sizlerle yürüyeceğim. Birinci ve asıl hedefim Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu  Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakını iktidara taşımaktır. Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız. Halkın iktidarını mutlaka ama mutlaka kuracağız. Gençliğim, birikimim, çalışkanlığım, sizlerin güveni ve desteği benim en büyük gücüm olacaktır. Size ve partime söz veriyorum. Erzurum benim sevdam. Cumhuriyetin değerleri benim olmazsa olmazlarım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetin temellerin attığı memleketim Erzurum’da halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmak yaşam sevincim olacak.” 
 
 
 
 
“SÖZ VERİYORUM, İŞİM GÜCÜM ERZURUM OLACAK”
 
 
Eren, Erzurum için öncelikli hedeflerini ise şöyle sıraladı: "Millet ittifakının değerli birleşenleri ile Erzurum’u kalkınmada öncelikli iller kapsamına aldıracağız. Erzurum ve ilçelerinin kentsel dönüşümünü yerinde, yerli müteahhitlerimizle, iş insanlarımızla ve esnaflarımızla birlikte gerçekleştirerek, doğal afetlere rağmen güvenli bir kent haline getireceğiz. Erzurum’u bir turizm kültür ve sanat kentine dönüştüreceğiz.  Partimizin programında da yer alan, önemli projelerinden “Katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği 5 bölge” projesindeki önemli merkezlerinden biri olmasını sağlayacağız.  İstihdamı artıarak, yeni istihdam alanları sağlamak  için çalışıp; Türkiye’nin ikinci yüzyılında Millet İttifakının iktidarını, hep birlikte biz kuracağız. Halkın çıkarlarını savunacağım. Erzurum’da gençlerin ağabeyi, herkesin kardeşi, büyüklerimizin çocuğu ve kimsesizlerin Ankara’da ki temsilcisi olacağım. İşim gücüm Erzurum olacak. 7/24 telefonlarım, sosyal medya hesaplarım ve kapım herkese açık olacak."
 
 
BAHADIR EREN KİMDİR?
 
 
Bahadır Eren, 25.01.1984 tarihinde Erzurum’un Hınıs ilçesinde doğdu. İlköğretimini Hınıs’ta ortaokul ve lise eğitimimi Erzurum’da tamamladı. Ankara Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği (İngilizce) bölümünü 2008 yılında başarıyla tamamladıktan sonra, iş hayatına atıldı.
Genellikle Erzurum ve çevre illerinde çalışması sebebiyle; bölgeyi ve bölge insanını yakinen analiz etme fırsatı buldu. 2013 yılında İstanbul’a taşınan ve İstanbul’da iş hayatıma devam eden Eren,  Başta; 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Yapım işi olmak üzere, ülkemizin birçok büyük projesinde; Proje Koordinatörü, Proje Müdürü ve Şantiye Şefliği gibi üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

Bahadır Eren, şu anda birçok resmi kuruma taahhüt işleri yapmanın yanı sıra ve İstanbul’un çeşitli yerlerinde konut yapımı işleri yürütüyor. İleri derecede bilgisayar ve yazılım bilgisine sahip olan Eren, ayrıca ileri derecede İngilizce okur, yazar orta düzeyde İngilizce konuşuyor. Evli ve iki çocuk babası. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler