SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Çimen: Erzurum MHP ile birlikte yürüyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 05.05.2015 18:39:00 |
Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, vatandaşlarla sohbet edip seçimlerinin önemini anlattı.

RADARHABER / ERZURUM
MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’te esnaf ziyaretine çıktı, vatandaşlarla sohbet etti, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP’li Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’te temaslarda bulundu. Dadaşkent esnafıyla bir araya gelen, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden MHP’li adaylar, büyük ilgi gördüler.MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, 7 Haziran seçimlerinin önceki seçimlere hiç benzemeyeceğinin altını çizerek, “Bu seçim Türkiye açısından bir milat olacak. Çünkü bu seçimle AKP hükümetinden hesap sorulacak” dedi.Türkiye’nin son 10 yıldır bir bilinmeze doğru sürüklendiğini, bölgeler arasındaki gelişmişlik farkının giderek açıldığını, hatta ve hatta ülkenin milli birlik ve beraberliğinin bile yara aldığını ileri süren Ertürk Çimen, “Bu hükümet sanmasın ki bu yaptıkları yanlarına kalacak. Bu anlayışa Erzurum adına, bölge adına, ülke ve millet adına hesabı MHP kadroları soracak” diye konuştu.
ERTÜRK ÇİMEN: ERZURUM MHP İLE BİRLİKTE YÜRÜYOR
Dadaşkent sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ve kapısını çaldıkları her işyerinde kucaklanarak karşılanan MHP’li adaylar, gördükleri ilgiden hayli memnun kaldılar. Dadaşkent’in de, Erzurum’un diğer tüm yerleşim merkezleri gibi 7 Haziran kararını verdiğinin altını çizen Ertürk Çimen, “Bu seçim öncesinde esen rüzgâr, diğerlerine hiç benzemiyor. Çünkü bu rüzgar AKP’nin bitişini haber veriyor. Bu rüzgâr, yıllardır sabrı ve tahammül sınırları zorlanan Erzurum halkının gardını aldığını gösteriyor. Bu rüzgâr, Dadaşkent’i ile, Ilıca’sı, Pasinler’i, Tortum’u, Uzundere’si ile, kısaca tüm ilçeleriyle Erzurum’un MHP ile yürüdüğünü gösteriyor. O halde yürüyüşümüz kutlu ve bereketli olsun inşallah” ifadelerini kullandı.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.