Dadaş Kaymakam Yılın En İyisi Seçildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 11.01.2018 18:05:00
10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ikinci kez...
Dadaş Kaymakam Yılın En İyisi Seçildi

RADARHABER / ERZURUM
10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ikinci kez kaymakamlarla buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yılın İçişleri Bakanlığınca yılın en iyi kaymakamı olarak görülen Adana Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’ı ödüllendirdi. Aynı zamanda Erzurumlu olan Kaymakam Kayhan’ın ödüle layık görülmesi Erzurum’da da geniş yankı buldu. Ödül töreni Sosyal Paylaşım sitelerinde de sıkça yer alıyor. 1992 yılında Zonguldak’ta stajer kaymakam olarak mesleki hayatına başlayan Dadaş Kaymakam Ali Murat Kayhan’ın bu ödülü ilk değil. Başarılı çalışmaları ile görev yaptığı ilçelerde de adından sıkça söz ettiren Adana Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’ın aynı ödülü 2008 yılında daha öncede aldığı öğrenildi.
 
KÖKLÜ PROJELERİ İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR
 
Görev yaptığı ilçelerde büyük projelere imza atmasıyla bilinen Kaymakam Kayhan’ın Ağrı Diyadin ilçesi kaplıcalarının turizme açılmasının yanı sıra Balıkesir Havran’da ki tarımsal projelerinin ön plana çıktığı görülüyor. Son olarak Sarıçam’da ise seracılık projelerine büyük destek sağlayan Dadaş Kaymakam Kayhan’ın bu başarısı ödülleri almasında etki gösteriyor.
 
YÜKSEKOVA’NIN EFSANE KAYMAKAMI
 
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde aldığı ödül ile dikkatleri üzerine çeken Erzurumlu Kaymakam Ali Murat Kayhan’ın özellikle terörle mücadeledeki başarısı da konuşuluyor. Kaymakam Kayhan’ın 2008 yılında yine yılın kaymakamı olarak ödüllendirilmesinde terörle mücadeledeki etkin rolünün olduğu daha önce görev yaptığı Yüksekova’da terör örgütlerinin de korkulu rüyası olduğu da vatandaşlarca dile getiriliyor.
 
 

ALİ MURATKAYHAN KİMDİR?

Erzurum'da doğdu ve ilk-orta öğrenimini burada tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1991 yılında mezun oldu. 1992 yılında Zonguldak Vilayetinde Kaymakamlık stajına başladı. Safranbolu İlçesinde Kaymakam Refikliği görevini tamamladıktan sonra Abana, Dikmen, Sarıveliler Kaymakam Vekillikleri Derebucak, Diyadin, Yüksekova, Havran ve Maçka Kaymakamlığı görevinde bulundu. 2010 yılı Temmuz Kararnamesi ile Nevşehir İli Vali Yardımcılığı görevine atandı. Temmuz 2013 tarihinde resmi gazetede yayımlanan kararname ile Sarıçam Kaymakamlığı görevine atanmıştır. KAYHAN, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler