Efkan Ala'dan seçim sonrası ilk yorum

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 11.06.2015 10:39:00
Efkan Alâ, seçimlerin ardından ilk açıklamasını twitter üzerinden yaptı.
Efkan Ala'dan seçim sonrası ilk yorum

RADARHABER / ERZURUM

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Alâ, seçimlerin ardından ilk açıklamasını twitter üzerinden yaptı. Alâ, "En doğru kararı vermek için değerlendirme yapıyoruz" dedi. 
Seçimlerinin hemen ardından Ankara'ya giderek Başbakan Davutoğlu'nun seçim değerlendirmeleri yaptığı toplantılara katılan AK Parti Milletvekili Efkan Alâ, sessizliğini bozdu. Ala, sosyal medya üzerinden seçimleri değerlendirdi. 8 Haziran sabahı ilk uçakla Ankara'ya giden Alâ, “Adres sandık, karar milletindir" ifadelerini kullanarak, "Biz de Ankara'da milletimiz için, en doğru karar için değerlendirmeler yapıyoruz hayırlısıyla" açıklamasında bulundu. 

Etiketler : Erzurum, millet, twitter, ala,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • tamer burhan 12.06.2015 06:06:27

    Adres sandık, karar milletindir tabi ki doğru bir analiz... ama az da olsa Erzurum un sorunları ne diye bir çaba içerisi de olsalar daha iyi olmaz mı_? Ankara ya gösterdikleri hassasiyetin yüzde birini Erzurum a gösteremezler mi ? şöyle bir gerçek daha var artık Erzurum dan ceketimi koysam seçilir devri ak parti için bitmiştir. herkes şapkasını önüne koyup düşünmelidir, seçmen olarak bizden tavsiye gerisi siyasilerin bilecekleri işler enin de sonun da o sandık bir daha önümüze gelecek nasılsa benden söylemesi kalın sağlıcakla.

En Son Haberler