SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erdoğan Eren başkanı binlerce kişi uğurladı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 25.07.2023 18:32:00 |
Başkan Eren'in cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası Hınıs'ta defnedildi.

RADARHABER / ERZURUM
15 Temmuz etkinlikleri esnasında konuşma yaptığı kürsüde aniden fenalaşan Erzurum’un Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti. Eren'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Hınıs'ta defnedildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Hınıs'ta kürsüden vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Erdoğan Eren, bir anda yere yığıldı. Düştüğü esnada kafasını mermere vuran Başkan Eren için ilk müdahale buradaki sağlık görevlileri tarafından yapılmıştı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 45 yaşındaki Başkan Erdoğan Eren'in yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. 10 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Erdoğan Eren bugün vefat etti.
.jpg)
Bakan Özhaseki cenaze törenine katıldı
Erdoğan Eren bugün ikindi namazını müteakip Hınıs Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Hınıs’taki cenaze törenine; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdürrahim Fırat, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti teşkilatları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, vatandaşlar ve ailesi katıldı.
.jpg)
En Son Haberler
-
Sekmen'den Karayazı ve Karaçoban çıkarması Mehmet Sekmen, Karayazı ve Karaçoban’da yapılan çalışmaları denetledi.
-
CHP'li muhaliflerin gündemi Hasan Cengiz CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel de Erzurumlu Hasan Cengiz’i hedef aldı.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Naf-ı Alem Su Şenliği Yakutiye Belediyesi’nden Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı...
-
MHP’de kongre hazırlıkları başladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı kongresi için geri sayım başladı.
-
AK Partili Metin Külünk’ten aktif FETÖ’cü isyanı! AK Partili Metin Külünk’ten SAMİMİ TV'YE önemli açıklamalar...
-
Büyükşehir’den yeni bir hamle yatırım daha Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yeni bir hamle yatırım için düğmeye bastı.
-
Yakutiye Belediyesine Yılın En İyi Proje Ödülü Verildi "Yakutiye Konteyner Mahallesi" projesiyle büyük bir başarı elde etti.
-
Erdoğan Eren hayatını kaybetti Belediye Başkanı Erdoğan Eren yaşam mücadelesini 10 gün sonra kaybett,
-
Yakutiye Belediyesi’nden örnek bir hizmet daha Hilalkent Kültür Evi, Taziye Evi ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarlık Binası'nın açılışı yapıldı.
-
Palandöken'de bir mahalle konağı daha hizmete açıldı Palandöken Belediyesi bir mahalle konağını daha hizmete açtı...