Erdoğan'a doğum günü mesajı yağdı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 26.02.2014 19:32:00
Bugün doğum günü olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a Twitter`dan mesaj yağdı.
Erdoğan'a doğum günü mesajı yağdı

RADARHABER / ERZURUM
Bugün doğum günü olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a Twitter`dan mesaj yağdı. 60 yaşına giren Erdoğan`a kısa sürede `Büyük Usta` adı altında binlerce sevgi ve destek mesajı geldi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü Twitter'da #MilletinDoğumGünü ve UzunAdamİle UzunYıllar başlıkları ile Trend Topic oldu. Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu. Erdoğan, 60 yıla inişli çıkışlı bir siyasi kariyer sığdırdı.
 
AKTİF SİYASETE 22 YAŞINDA ATILDI
Öğrencilik yıllarında Milli Türk Talebe Birliği öğrenci kollarında aktif görev alanRecep Tayyip Erdoğan, aktif siyasete 22 yaşında dahil oldu; 1976 yılında MSPBeyoğlu Gençlik Kolu Başkanlığı'na ve aynı yıl MSP İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi. Erdoğan aktif siyasi kariyerine 1980 darbesi sırasında ara verdi. Siyasi partilerin askeri darbeyle kapatıldığı 12 Eylül 1980 döneminde, özel sektörde bir süre müşavirlik, üst düzey yöneticilik yaptı.
 
DÖNÜM NOKTASI İBB BAŞKANLIĞI
1983 yılında kurulan Refah Partisi ile fiilî siyasete geri dönen Recep TayyipErdoğan, 1984 yılında Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı, 1985 yılında ise Refah Partisi İstanbul İl Başkanı ve Refah Partisi MKYK üyesi oldu. Erdoğan, 27 Mart1994 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.
 
HAYATINI DEĞİŞTİREN ŞİİR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı görevini sürdürürken, 12 Aralık 1997'deSiirt'te halka hitaben yaptığı konuşma sırasında, okuduğu şiir nedeniyle hapis cezasına mahkum olan Erdoğan'ın, Belediye Başkanlığı görevine de son verildi. Erdoğan, 4 ay kaldığı cezaevinden çıktıktan sonra, 14 Ağustos 2001'de Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin kurucuları arasında yer aldı, Kurucular Kurulu tarafından Ak Parti'nin Kurucu Genel Başkanı seçildi.
 
2003 YILINDA MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ
Ak Parti,, kuruluşunun birinci yılında gerçekleşen genel seçimlerde, en yüksek oyu alarak, iktidara geldi. Hakkındaki mahkeme kararı nedeniyle 3 Kasım 2002 seçimlerinde milletvekili adayı olamayan Erdoğan, yapılan yasal düzenlemenin ardından 9 Mart 2003'te Siirt ili milletvekili yenileme seçimine katıldı. Bu seçimde oyların yüzde 85'ini alan Erdoğan, 22. Dönem Siirt Milletvekili olarak parlamentoya girdi. Böylece, Erdoğan'ın önünde Başbakanlık yolu da açılmış oldu.
 
11 YILDIR BAŞBAKAN
Erdoğan, bugün 60. yılına girdiği ömrünün 11 yılını Başbakan olarak geçirdi. 15 Mart 2003 tarihinden bu yana Başbakanlık görevini yürüten Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kesintisiz en uzun Başbakanlık görevini yürüten kişisi de oldu.
 
FUTBOLUN ETKİSİ
Siyasete çok genç yaşta dahil olan Erdoğan'ın kariyerinde futbol da büyük önem taşıyor; 1969-1982 yılları arasında amatör olarak futbolla ilgilenen Erdoğan, futbol sayesinde disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini de kavrama imkanı buldu.
Biz senin zalime verdiğin ayarı sevdik be usta
diklenmeden dik duran adam Allah uzun ömürler versin
 
İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI...
 
*Varlığın onurdur gururdur huzurdur be usta iyiki varsın...
*Seni çok geç bulduk kolay kolay bırakmayız USTAM
*bedduacılara inat ömrün uzun olsun büyük usta
*Arkanda BEDDUA değil DUA eden ÜMMET var USTA...
*Net olan bir gerçek varki.!Yaşayan bi efsanedir. Recep Tayyip ERDOĞAN
*UMUDUSUN HİLALİN , LİDERİSİN TÜRKİYENİN RTE
SEN ZULME İTİRAZ , HAKSIZLIĞA İSYANSIN RTE
*Boyun gibi ömründe UZUN olsun USTA.Uzun adam ile UZUN yıllar.
*Yarasalar rahatsız oluyor diye..! Güneş doğmaktan vazgeçmez
*Yedi düvele karşı direnen adamdır Erdoğan
*BEDDUACILAR KUDURSUN , ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN
*Dualarla Ayakta Duran Adam beddua ile yıkılmaz

 

Etiketler : Erzurum, mesaj, doğum, Başbakan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler