Erdoğan'dan hocaya ziyaret!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 26.06.2013 10:25:00

RADARHABER / ERZURUM 
Başbakan Erdoğan'ın, Erzurum mitinginin ardından valilik ziyareti sırasında herkesi atlatarak, özel bir araçla Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'yi evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı.Palandöken Gazetesi'nin haberine göre; Milli İradeye Saygı Mitingi için Pazar günü Erzurum'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting sonrasında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

GAZETECİLERİ ATLATTI...
İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ve onbinlerce Erzurumlu'nun katıldığı miting sonrasında valiliğe geçen Başbakan Erdoğan'ın ''Mehmet Kırkıncı Hocaefendi ile görüşmek istiyorum'' sözleri üzerine harekete geçildi. Başbakan Erdoğan, Valiliğin arka kapısından sivil plakalı, camları siyah filmle kaplı bir araçla Kırkıncı Hoca'nın evine hareket etti.

HELALLİK İSTEDİ 
Gülahmet Caddesi'ndeki Karanlık Kümbet'in yanında bulunan Kırkıncı Hocaefendi'nin ikametgahına giden Başbakan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan'ın da refakat ettiği öğrenildi. Yaklaşık bir saat boyunca Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'nin evinde kaldığı belirlenen Başbakan Erdoğan'ın ülke ve Erzurum gündemiyle ilgili sohbet edip, karşılıklı görüş alışverişyinde bulundukları belirtildi. Herkesten sır gibi saklanan ziyaret sırasında Kırkıncı Hocafendi'den ''helallik'' istediği öğrenilen Başbakan Erdoğan'ın yine arka kapıdan valiliğe giriş yaptığı belirlendi.
 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler