Erdoğan'ın masasındaki o anket!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 24.09.2013 23:36:00

RADARHABER / ERZURUM 

Hüseyin Çelik, 6-12 Eylül tarihleri arasında AK Parti'nin yaptırdığı anketin oy oranlarını açıkladı. AK Partili Çelik, Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Hen zaman ki gibi seçimlere en hazırlıklı parti olduklarını söyleyen Çelik, 6-12 Eylül tarihlerinde yapılan ankette AK Parti'nin oy oranını yüzde 50 olarak açıkladı. AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin artık yerel seçim havasına girmeye başladığını söyledi. Tüm siyasi partilerin bu konuda hummalı faaliyet içinde olduğuna dikkati çeken Çelik, "Her zaman en hazırlıklı ve düzenli çalışan parti şüphesiz ki AK Parti'dir" diye konuştu.

İŞTE ERDOĞAN'IN MASASINDAKİ O ANKET
 
Toplantıda Çelik, 6-12 Eylül'de yaptırdıkları kamuoyu araştırmasının sonuiçlarını gazetecilerle paylaştı. Buna göre  AK Parti'nin  yüzde 50.6, CHP'nin yüzde 24.1, MHP'nin yüzde 14.3, BDP'nin yüzde 7.1 diğerlerinin ise yüzde 3.9! Çelik'e göre anket sonuçları AK Parti'nin oy oranını yüzde 50-52 arasında gösterirken, CHP'nin ki 23-25, MHP'nin ise 12-14 aralığında. BDP'nin oy aralığı ise yüzde 6-7 arasında. 
 
ADAYLIK SÜRECİNİN TARİHİ DEĞİŞTİ

Bu arada AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda yerel seçimler için aday adaylığı süreci de belli oldu. Buna göre yerel seçimlerde aday adayı olacaklar için daha önce 21 Ekim olarak açıklanan başvuru tarihi,1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacak. 

Etiketler : Erzurum, parti, anket, seçim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler