
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 03.07.2025 14:25:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
6 ay önce AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Akif Dorman, çalışkanlığı, samimiyeti ve özverisi ile Erzurum’da AK Gençliğin sayısının hızla artmasını sağladı. Başkan Dorman ve sahadaki ekibinin azmi, genel merkez nezdinde de karşılık buldu. Erzurum AK Gençlik, Türkiye geneli en çok üye yapan başkanlıklar arasında dereceye girerek ödüllendirildi.
BAŞKAN DORMAN’DAN TEŞEKKÜR
Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, Ankara’da genel merkezde plaketini aldı. AK gençliğin Erzurum’da hızla çoğalmasında büyük katkısı olan Başkan Dorman, ‘’Türkiye Geneli Üye Çalışmalarında, teşkilatımızın azmi, gayreti ve sahadaki özverili emekleri neticesinde Erzurum AK Gençlik olarak dereceye girmenin gururunu yaşıyoruz. Bu başarı vesilesiyle bizlere takdim edilen anlamlı plaketi teşkilatımız adına teslim almış bulunmaktayız. Başta Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Av. Yusuf İbiş başkanımız olmak üzere, bu takdiri uygun gören tüm Genel Merkez Gençlik Kolları teşkilatımıza teşekkür ediyor, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyoruz.’’ dedi.
SAHA ÇALIŞMALARININ ÖNMİNİ BİLEN BİR İSİM
Mehmet Akif Dorman, saha çalışmalarının partiye kattığı faydayı bilen bir isim. 6 ay önce göreve başlar başlamaz gençlere yönelik düzenlenen etkinlikler ve toplantılarla adından söz ettiren bir isim olan Başkan Dorman, AK gençliğe katılımın hızla artmasına büyük katkı sundu. Ekibi ile birlikte sürekli sahada olan Başkan Dorman, AK Parti’nin bugüne kadar yaptıklarını ve yapacaklarını, gençlerle ilgili projeleri anlatarak gönüllere girmeyi başardı. Başkan Dorman ve ekibinin hedefi, üye sayısı bazında Erzurum AK Gençliği Türkiye geneli birinci sıraya taşımak. Bu doğrultuda saha çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor ve üye sayısı da katlanarak artıyor.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





