Erzurum'a 'Mühürlü şehir' benzetmesi!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 30.08.2013 13:09:00

RADARHABER / ERZURUM

Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, TEDAŞ’ın özelleştirilmesinin ardından fatura dönemlerinin değişmesi ile vatandaşların zor durumda kaldığını söyledi. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatı ile ilgili sorunun devam ettiğini, ETÜ inşaatının tarım arazisi olduğu gerekçesiyle durdurulduğunu, Erzurum’un adeta mühürlü bir şehir durumunda olduğunu öne sürdü. 

TEDAŞTAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
Gözütok açıklamasında şunları kaydetti; “Özelleştirmelere eklenen yeni halka “TEDAŞ”. Eskiden her ayın sonuna kesilen elektrik faturaları, özelleştirmeden sonra her ayın 10’unda kesilmeye başlanıldı. Bu tarih memurun, emeklinin ve işçinin maaş dönemi değildir. Bundan dolayı insanlar faturalarını geciktirmekte, gecikme zammı ve kesme bağlama ücreti ödemektedirler. Bu geçici bir süreç midir yoksa yeni yönetimin daimi tasarrufumudur bilemiyoruz ama konu ile ilgili olarak TEDAŞ yetkililerinden aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz”

BÖLGE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNİN İNŞAATI
“Bölge Eğitim Hastanesi yanında kurulması planlanan ve bir kısım adımların atıldığı eylemlerin maalesef ki eski sağlık bakanı Recep Akdağ’ın görevden manidar bir şekilde alınıp yerine Mehmet Müezzinoğlu’nun atanmasının ardından çalışmaların durdurulmuş olması, yüklenici firmanın kurtarılma çabası şehrimizin mağduriyetlerinden sadece bir halkadır. Konu ile ilgili olarak basın, halk ve çeşitli kamu aydınlatma platformlarının yeterli bilgilendirilmemesi her kesimin olduğu gibi bizlerinde dikkatini çekmekte ve vicdanen rahatsızlık vermektedir.”

HAVUZBAŞININ AKIBETİ
“Büyükşehir Belediyesi’nin Aziziye Anıtları yanında yaptığı düzenlemenin ve Havuşbaşı Meydan düzenlemesinin akıbetini merak etmekte olup, bu uygulamalar da Yenişehir’deki “Yimpaş” ve Yıldız kentteki “Kervansaray” alış veriş merkezleri gibi birer ucube gibimi kalacaklardır. Kalenin etrafının açılması planlarının hangi aşamada olduğu yıkımı gündemde olan noktalarla ilgili olarak bir kısım tebligatın önüne geçilememiş olması ve bu uygulamaların ön görülen zamanda yetiştirilip yetiştirilemeyeceği merak konusudur.”

NENE HATUN HEYKELİ
“Narmanlı Camii meydan düzenlemesi esnasında kaldırılan Nene Hatun heykelinin yeni düzenlemeden sonra yerine monte edileceği bildirilmesine rağmen halen daha bir adım atılamamış olması zihinlerde soru işaretleri bırakmaktadır. Acaba şehrimizin ve kurtuluş mücadelemizin simgelerinden olan Nene Hatun heykeli de belediye depolarında çürümeye mi terk edildi. “

Etiketler : Erzurum, BBP, mühür, benzetme,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler