SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum’da ‘Ülkücü’ buluşma
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 27.02.2019 16:35:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, Erzurum’da, Ülkü Ocakları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ndeki görev değişiminin ardından gözlerin çevrildiği Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı için “Haktan Genç’le devam” kararı çıktı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, geçtiğimiz günlerde geldiği Erzurum’da, Ülkü Ocakları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Erzurum’da göreve gelmesiyle birlikte Ülkü Ocakları’na yepyeni bir vizyon kazandıran İl Başkanı Haktan Genç, Genel Başkan Sinan Ateş’e çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, Genel Başkan Ateş de, Erzurum’un ve Erzurum Ülkü Ocakları’nın önemine işaret etti.
BAŞKAN GENÇ ERZURUM PROGRAMINI ANLATTI
Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, Genel Başkan Ateş’in Erzurum ziyaretiyle ilgili olarak şunları kaydetti: “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Dr. Sayın Sinan Ateş beyefendi ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılarımız, Kars ve Ardahan ziyaretlerinin ardından şehrimize de teşrif ederek ülküdaşlarımızla bir araya geldiler. Erzurum ziyareti kapsamında öncelikle İl Ocak Başkanlığımızı ziyaret eden Genel Başkanımız, ardından şehrimizin kıymetli akademisyenleri ile istişare toplantısına katıldılar. Son derece verimli geçen toplantının ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığımızı ziyaret eden Genel Başkanımız, burada MHP İl Başkanımız Sayın Naim Karataş Beyefendi ile sohbet ettiler. İstişare toplantılarının ardından Abdurrahman Gazi Hazretlerinin türbesini ziyaret eden Genel Başkanımız ve kıymetli yardımcıları, şehrimizin tarihi mekânlarını da gezme fırsatı buldular. Ayrıca ‘At Türk’ün Kanadıdır’ şiarıyla fırsat buldukça atlara zaman ayıran Genel Başkanımız, Cirit’in anavatanı olan şehrimizde ata binmeyi de ihmal etmediler. Yoğun programları arasında bizlere vakit ayırarak ilimizi şereflendiren çok kıymetli Genel Başkanımız Dr. Sayın Sinan Ateş beyefendiye ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz”
HAKTAN GENÇ’LE YOLA DEVAM
Öte yandan Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ndeki görev değişikliğinin ardından Erzurum’da da herhangi bir görev değişikliğini gidilip gidilmeyeceği merak edilirken, Genel Başkan Ateş’in, Erzurum’da Haktan Genç ismiyle yola devam edeceği öğrenildi. Haktan Genç’in, Erzurum Ülkü Ocakları’na renk kattığını dile getiren Ülkücü gençlik, “Genel Merkezimizin aldığı her karar başımızın üstünedir. Haktan Genç Başkanla yola devam edecek oluşumuz ise, bizleri çok sevindirmiştir” dediler.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





