Erzurum'a İran'dan misafir!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 07.06.2013 14:53:00
İran Erdebil şehri Vali Yardımcısı Seyid Hamed Ameli,Atatürk Üniversitesi Rektör Vekilini ziyaret etti.
Erzurum'a İran'dan misafir!

RADARHABER / ERZURUM

İran Erdebil şehri Vali Yardımcısı Seyid Hamed Ameli, Kültür Ataşesi Yahya Hagizade, Erdebil Belediye Başkan Yardımcısı, Ali Rıza Abdullahi bir heyet ile beraber Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Samih Diyarbakır’ı makamında ziyaret etti. Erdebil Vali Yardımcısı Seyid Hamed Ameli, Türkiye’nin büyük bir ülke olarak bilindiğini, iki ülke arasında olan ilişkilerin ve akademik alanda olan işbirliklerimizin derinleşmesini arzu ettiklerini söyledi.

''YAKIN İLİŞKİLER DEVAM  EDECEK''
Ameli, karşılıklı olarak kültürel, ekonomik, sosyal ve turizm imkânlarından yararlanmak için Atatürk Üniversitesi’ni Erdebil şehrinde görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Samih Diyarbakır ise, Türkiye ve İran’ın her bakımdan çok yakın iki ülke olduğunu ve bu yakın ilişkinin yapılan ikili anlaşmalarla devam edeceğini kaydetti.
Ziyaret sırasında Erdebil Vali Yardımcısı Seyid Hamed Ameli, Rektör Vekili Diyarbakır’a ülkesiyle ilgili hediyeler verdi. Diyarbakır ise, Ameli’ye plaket takdim etti.
Etiketler : İran, Erzurum, ilişki,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler