Erzurumlu şehit kızı da Aday Adayı oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 02.05.2018 09:07:00
“Babamın şehit düştüğü bu topraklarda millete hizmet etmek istiyorum”
Erzurumlu şehit kızı da Aday Adayı oldu

 

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- Haberi...


RADARHABER / ERZURUM

AK Parti´den Erzurum Milletvekili Aday Adayı olan şehit kızı Zeynep Karaca, “ Babamın şehit olduğu bu topraklarda millete hizmet etmek istiyorum” diyor. 24 Haziran seçimlerine 2 aydan az bir zaman kala, yoğunluğun yaşandığı AK Parti´de, Milletvekilliği aday adayı müracaatları devam ediyor. Müracaatların gazla olduğu illerden biri olan Erzurum´da, vasıflı ve vasıfsız aday adaylarının yanı sıra, dikkat çeken isimler de yer alıyor. Bunlardan birisi de, genç yaşına rağmen siyasete atılmak isteyen bir şehit kızı. Henüz küçük yaşta Özel Harekat polisi olan babası Özcan Karaca´yı 1995 yılında teröre şehit veren 24 yaşındaki Zeynep Karaca, Erzurum ve Erzurumluya hizmet için siyasette ben de varım” dedi. AK Parti İl Başkanlığı´na aday adaylığı müracaatını yapan Zeynep Karaca, ilçe teşkilatlarını ziyaret turlarına ise başladı.

 

“BABAMIN ŞEHİT OLDUĞU BU TOPRAKLARDA…”

 

Merkez ve ilçelerde ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunan Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karaca, bu kapsamda Yakutiye İlçe başkanı Recep Aydın ile görüştü. Daha sonra Şenkaya ve Oltu ilçelerinde ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunan Zeynep Karaca, aday adaylığı seçim sürecini dolu dolu geçiriyor. Aday Adayı Zeynep Karaca, neden aday olduğu ile ilgili ise şu açıklamaları yaptı: “Büyük hedeflerle çıktığımız bu zor yolda, amacımız Erzurum ve Erzurumluya hizmettir. Bizim derdimiz memleket meselesi. Babamın şehit olduğu bu topraklarda, amacım milletime hizmet etmektir. Değerli hemşerilerimizin desteklerini esirgememelerini rica ederim.”

 

 

ZEYNEP KARACA KİMDİR?

Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karaca, 1994 yılında Erzurum ili Tortum ilçesinde dünyaya geldi. Küçük yaşta babasını vatan için şehit veren Zeynep Karaca, zor şartlarda yaşayarak ilk orta ve lise eğitimini bitirdi. Erzurum merkeze yerleşen Zeynep Karaca, Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünde tamamlayarak iş hayatına atıldı. Bu süreçte kendisine büyük hedefler koyan şehit kızı Zeynep Karaca, şehit babasının yolundan giderek vatan için hizmet yoluna atıldığını belirtiyor.

 

  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler