Erzurum'un Adayı Mehmet Sekmen

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 26.11.2013 13:32:00
Erzurum'da ise eski Kartal Belediyei başkanı aday gösterildi.
Erzurum'un Adayı Mehmet Sekmen

RADARHABER / ERZURUM 
 
AK Parti Erzurum'da, eski Kartal Belediyei başkanı aday gösterildi.Günlerdir merak edilen ismi, Radikal gazetesi duyurdu. Haberde; AK Parti'nin Mersin'de Bakan Yardımcısı Mustafa Seven'i, Ordu'da Ordu milletvekili Enver Yılmaz'ı, Erzurum'da ise Kartal eski Belediye Başkanı, eski milletvekili Mehmet Sekmen'i aday göstereceğinin öğrenildiği ifade edildi.
 
İLKOKULU ÜSKÜDAR'DA, ORTAOKULU TEKİRDAĞ'DA, LİSEYİ İSTANBUL'DA OKUYAN BİR ERZURUMLU
 
Erzurum'a aday gösterilen Mehmet Sekmen, Kartal Belediye Başkanlığı'nın ardından AK Parti İstanbul Milletvekili olmuştu.Mehmet Sekmen ismi, bugüne kadar hiç gündeme gelmeyen bir isim. Mehmet Sekmen'in de adaylık iddialarını doğruladığı ve son dakikada bir değişiklik olmazsa Erzurum Büyükşehit Belediye Başkan Adayı olduğunu yakın çecresine duyurup tebrikleri kabul ettiği öğrenildi. Mehmet Sekmen, ilkokulu Üsküdar'da, Ortaokulu Tekirdağ'da, Liseyi ie İstanbul'da okuyan bir Erzurumlu. 
 
MEHMET SEKMEN KİMDİR?
1958 yılında Erzurum'da doğdu. İlkokul Üsküdar'da, ortaokulu Tekirdağ'da, liseyi İstanbul'da tamamlandı.1981 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Vakıflar Bankası'nda çeşitli görevlerde çalıştı. Ankara Bankacılık Yüksek Okulu'nu bitirerek ihtisasını tamamladı.Öğrenim yıllarında çeşitli dernek faliyetlerinde bulundu. Bir gençlik vakfının kurucu üyeliğini ve başkanlığını yürüttü. 1985 yılından sonra Serbest Mali Müşavirlik, özel bir şirkette finansman yöneticiliğinde bulundu. Daha sonra kendi ticari firmasını kurarak bir süre yöneticilik yaptı.1991 yılında Refah Partisi'nin Kartal İlçe Başkanlığı görevine seçildi.1992-1994 yılları arasında Samandıra Belediye Başkanlığı görevinde bulundu.27 Mart 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi'nden Kartal Belediye Başkanlığı'nı kazandı, 1999 seçimlerinde ikinci kez Başkanlığa seçildi. Kartal Spor Kulüp Başkanlığı ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundu. 22. Dönem İstanbul Milletvekili. Orta düzeyde İngilizce bilen Sekmen, evli ve 4 çocuk babası. 

 

Etiketler : Erzurum, radikal, aday, kartal,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler