Fevzi Genç Ak Parti'den Aday Adayı Oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 09.09.2015 09:23:00

RADARHABER / ERZURUM

Yaptığı yatırımlarla Erzurumluların sevilen yüzü olan ve yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayan eğitimci işadamı Fevzi Genç, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde AK Parti'den Aday Adayı oldu. Aynı zamanda esnaf olan Fevzi Genç, "Erzurum'a Hizmet İçin" göreve talip oldu.

14 YAŞINDAN BERİ ERZURUM'A HİZMET EDİYOR

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Aday Adayı olan ve esnafları temsilen yapılan temayül yoklamasında en çok oyu alan ilk adaylardan olan hayırsever işadamı Fevzi Genç, " Geçen dönemde Erzurum Esnaf Odaları Birliği'nin açık desteğini aldım. Ayrıca Ziraat Odaları, Muhtarlar Derneği ve Erzurumlu STK'ların yüzde 90 referansını aldım. Gerek Esnaf Odaları, gerek Muhtarlar, gerekse bazı sivil toplum örgütlerini temsilcileri, Ankara'daki Ak Parti Genel Merkezine bizzat giderek benim için referans olmuşlardı. Bende onlara ve Erzurum halkına layıkıyla hizmet edebilmek adına yeniden aday adayı oldum. 14 yaşından beri çeşitli işletmeleri çalıştırarak (tuğla ocakları, kömür ve odun işletmeciliği, inşaat yap-sat ve Erzurum'un en büyük ihtiyacı olan özel yurtlar yaparak) ve buralarda yüzlerce insana istihdam sağlayarak Erzurum'a hizmet vermeye gayret ediyorum. Erzurum merkezde ihtiyaç olan yatırımların yanı sıra hayvancılık alanında da ciddi yatırımlar yaparak tüm kazanımlarımı Erzurum'a yapmaktan dolayı onurlu ve gururluyum" dedi.

"MİLLETİN VEKİLİ OLACAĞIM"

Erzurum'un eğitim,turizm,hayvancılık vs. gibi ciddi alanlarda yatırıma ve istihdama ihtiyacı olduğunu belirten esnaf işadamı Fevzi Genç, " Ben de bu konularda birikim ve tecrübelerimi Erzurum'a harcamak adına  AK parti'den Aday Adalı oldum. Allah nasip eder de aday olup seçilirsem, milletin vekili olmak adına hizmet edeceğime söz veriyorum. milletimin vekili olacağım, milletimin gösterdiği yoldan sürekli milletle istişareler ederek şaşmayacağım" dedi. Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan AK Parti Erzurum milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, son günmerde artan terör olaylarını da kınadı. Fevzi Genç,  " Türkiye üzerinde oynanan yurt dışı menşeeli oyunları kınıyorum. Yurt içinde de bunların maşası olan insanları lanetliyorum. AK Parti döneminde Türkiye'ye çok ciddi yatırımlar yapılarak ülkemiz gerçek manada sayılı dünya devletleri arasına girmiştir. Ancak bu durumu kıskanan gerek iç muhalefet gerek se dış muhalefet, bizi bizi vurdurmaya çalışarak Suriye'de oynadıkları oyuna getirmek istemektedirler. Bugün topyekün birlik ve beraberliğimizi gösterme zamanıdır. Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet ve Peygamber Efendimize komşu olmalarını diliyorum. Acılı ailelerine sabrı cemil niyaz ediyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

FEVZİ GENÇ KİMDİR?

1962 yılında Erzurum merkez Çırçır mahallesinde dünyaya gelen Fevzi Genç, ilk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da, Üniversite tahsilini ise yurt dışında tamamladı. Ticari ve STK faaliyetlerinin yanı sıra bir dönem siyasetin duayeni olan Korkut Özal ile birlikte Demokrat Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ve Erzurum İl Başkanlığı görevlerinde de bulundu. Ticari faaliyetlerini Erzurum’da sürdüren İşadamı Fevzi Genç, Erzurum’a kazandırdığı çok sayıda yurt binası ile Üniversite öğrencilerine de barınma imkanı sağlıyor. Fevzi Genç evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Etiketler : Erzurum, aday, eğitim, genç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler