SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Fırat: HDP'nin adayları Kürtçe dahi bilmiyor
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 16.05.2015 11:18:00 |
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına devam ediyor.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına devam ediyor. Fırat, Tekman ilçesinde mahallelilerle bir araya geldi. Halkın tercihini Ak Parti’den yana kullanmasının diğer partileri rahatsız ettiğini belirten Fırat, “Halkımız tercihini Ak Parti’den yana kullandıkça bunlar son kozlarını oynuyorlar. Kaybedecekler ve bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Abdurrahim Fırat seçim çalışmalarını Tekman ilçesinde sürdürdü. Fırat, ilk olarak Ak Parti Tekman İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Fırat, daha sonra Toptepe mahallesine geçerek vatandaşlarla sohbet etti ve destek istedi. Fırat, buradan Yücepınar mahallesine geçerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Demokrasi adına vatandaşları sandık başına gitmeye davet eden Fırat, Erzurum’dan 6 vekil çıkaracaklarını yineledi.
“SON KOZLARINI OYNUYORLAR”
Fırat ve beraberindekiler daha sonra Güzeldere ve Güzlüce mahallelerine geçti. Vatandaşlar Fırat ile yakından ilgilenerek desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ettiler. HDP’ye yüklenen Fırat, HDP’nin milletvekillerinin ve adaylarının Kürtçe bilmemesini eleştirdi. Fırat, “Sözde HDP Kürtlerin hakkını savunuyormuş. Çıkardığı adaylara bakın Kürtçe dahi bilmiyorlar. Halkımız tercihini Ak Parti’den yana kullandıkça bunlar son kozlarını oynuyorlar. Kaybedecekler ve bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyerek HDP’nin temsil diye bir kavramı dile dahi alamayacağını söyledi.
“GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINACAK”
Vatandaşların güvenlik soruna dikkat çekmesi üzerine Fırat, “Oy kullanımı esnasında bir kargaşa çıkmaması için oyların güvenli bir şekilde kullanılması için gerekli önlemlerinin alınacağından şüpheniz olmasın” yanıtını verdi.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





