Fırat kanaat önderleriyle bir araya geldi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 12.05.2015 11:07:00

RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını Palandöken ilçesinde sürdürdü, kanaat önderleriyle bir araya gelerek dua ve destek istedi. Fırat, “Hepimiz bu toprakların çocuğuyuz, bu memlekete hizmet etmek boynumuzun borcu. Ak Parti bu şehre güveniyor. Bizler sizlere güveniyoruz. Hizmet için sizler Ak Parti dediniz, hizmetler ayağınıza kadar geldi ve gelmeye de devam edecek.” dedi. Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fırat, ilk olarak Yunus Emre Mahallesinde bir aileye taziye ziyaretinde bulundu. Fırat, daha sonra Karayazı, Karaçoban, Tekman, Hınıs, Horasan ilçelerinin kanaat önderleriyle görüştü. Ak Partiye destek isteyen Fırat, “Niyetimiz ve akıbetimiz hayırlı olsun. Bize dua edin.” dedi.
 
‘DAP, ERZURUM’U BİR MERKEZ HALİNE GETİRECEK”
Yapılan reformları vatandaşlarla paylaşan Ak Partili Fırat, son 12 yılda atılan adımlarla bugün güçlü ve yeni bir Türkiye’den bahsedebildiklerini söyledi. Fırat, “Bundan sonraki dönemde de ülkemizin ve milletimizin umudu olduğumuzun bilincindeyiz. Biz bu yükün altına seve seve girmeye razıyız. Yeter ki bu millete hizmet gitsin. En son Başbakanımız Erzurum mitinginde yaptığı konuşmada DAP’a değindi. Yıllarca pasif kalan ve istenilen seviyeye ulaşamayan DAP, Ak Partiyle aktif hale geldi. Ve inşallah Erzurum DAP ve daha nice büyük projelerle gerek tarım ve hayvancılık alanında, gerek özel sektör anlamında bölgenin merkez üssü haline gelecektir.” diyerek, hem yatırımcının hem de vatandaşın daha rahat bir yaşam süreceğinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
 
‘HÜKÜMETİMİZ SAYISIZ HİZMETİ MİLLETE SUNDU’
“Hükümetimiz sayısız hizmeti millete sundu. Yerel tercihler dikkate alınarak sağlık, eğitim, kültür, sosyal yardımlaşma, turizm, çevre köy hizmetleri, tarım,hayvancılık, imar ve ulaşım hizmetlerinde yerel yönetimlerin etkinliğinin artırılmasına yönelik çabalarımızı sürdüreceğiz” diyen Fırat, bu topraklarda doğup büyüyen, bu memleketin ekmeğini yiyen birisi olarak Erzurum’a hizmet etmenin boynunun borcu olduğunu söyledi.
Etiketler : Erzurum, önder, Palandöken, dua,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler