Ganire Paşayeva Erzurum'da ehram giydi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 12.03.2018 09:27:00
Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Erzurum'da bir dizi ziyarette bulundu.
Ganire Paşayeva Erzurum'da ehram giydi

Nesrin ÇETİNKAYA'nın Haberi...

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluşunun, Azerbaycan´ın kuruluşunun 100´üncü yılı kutlamalarına katılmak üzere Erzurum´a gelen ve 2 gün boyunca ilde bulunan Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şubesini ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Murat Ertaş ve yönetimiyle bir araya gelen, Azerbaycan´ın Nene Hatun´u olarak da adlandırılan Milletvekili Ganire Paşayeva, Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şubesi ve Eko Avrasya derneğinin organizesinde gerçekleşen etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek Başkanı Ertaş ve yönetimine teşekkürlerini ileten Paşayeva, kendisine hediye edilen Erzurum´un yöresel kıyafeti olan ehrama büründü, objektiflere poz verdi.

 

Paşayeva, “Bebem anasız büyür ama vatansız büyümez” diyen Nene Hatun´un sırtından düşürmediği ehramı bugün burada giymek benim için müthiş bir duygu. Aldığım en anlamlı hediye. Dernek Başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

TDED Erzurum Şube Başkanı Murat Ertaş ise, “Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva´yı Erzurum´da ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduk. Kendisi yaptığı konuşmalarla yüreğimize dokunan özel bir isim. Erzurum Milletvekilimizi, Milletvekilimiz Erzurum´u çok seviyor. Bugün burada Milletvekilimiz, kıymetli insan Ganire hanımı derneğimize üye yaptık. Yoğun programına rağmen bizi kırmayıp davetimize iştirak etti. Erzurum´da ağırlamak bizim için büyük mutluluk. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler