Genç İşadamı AK Parti'den Aday Adayı oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 16.02.2015 13:50:00

RADARHABER / ERZURUM
İşadamı Ferit Keleş, AK Parti’den Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti’nin genç aday adaylarından olan Eğitimci Ferit Keleş, Karaçoban’ın tanınmış ailelerinden birine mensup. AK Partili Eski Belediye Başkanı İsmail Keleş’in oğlu olan Ferit Keleş, güney ilçelerinde büyük ilgi görüyor. 
Resmi başvurusuna yaptıktan sonra bir konuşma yapan Ferit Keleş, şunları söyledi: “Biz Erzurumlular; doğduğumuz, büyüdüğümüz, doyduğumuz, karında ıslandığımız, buzunda kayıp düştüğümüz, soğuğunda üşüdüğümüz bu kadim şehre ayrı bir gönül bağıyla bağlıyız. Bizim Erzurum’la ilgili doğduğumuz topraklarla ilgili hayallerimiz var. Erzurum’un yetiştirdiği biri olarak, hayatım boyunca, Erzurum’un heyecanını ve coşkusunu yüreğimde hissettim.
 
"BU ZORLU GÖREVİ BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ"
Erzurum’un hayallerine inandım. Bugüne kadar iş yaşamında, sosyal ve siyasi alanda bu doğrultuda gayret ettim. Ben bu şehre hizmeti bir borç biliyorum, bir evladın vazifesi gibi kutsal bir görev olarak algılıyorum. Yeni Türkiye 7 Haziranda gerçekleştirilecek seçimlerle şekillenecek. Bu seçimde Türkiye’nin geleceği şekillenirken, şehrimizin heyecanını, enerjisini meclise taşıyacak, halkımızın beklentilerine tercüman olacak, güçlü bir temsile ihtiyacı var. Her türlü sorunun çözüm merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde Erzurum’un güçlü olması, sesinin gür çıkmasına ihtiyaç var. Diğer yandan, AK Parti’nin vizyonunu bilen ve sahiplenen ancak toplumun tüm kesimlerine hitap edebilecek, onları anlayacak, onların taleplerini, rızasını gözetecek, toplumun her kesimiyle yakın ve samimiyete dayalı bir diyalogu gerçekleştirebilecek bir anlayışı öne çıkarmalıyız. Gençliğimizin bize verdiği dinamizmimizle, her kesimle olan sıcak ve samimi ilişkilerimizle bu işi başaracağımıza bu zorlu görevin altından kalkabileceğimize inanıyoruz.
 
 
"YETER Kİ BİRLİK OLMAYI BAŞARALIM"
Türkiye’nin ve Erzurum’un sorunları üstesinden gelinemeyecek, çözülemeyecek sorunlar değil. Yeter ki, birlik olmayı başaralım. Hemen her kesimin isteklerini, sorunlarını ön yargılarımızdan sıyrılarak, empati kurarak dinleyelim. Bizler bunun için yola çıktık. Ak Parti’nin Türkiye’nin kaderini değiştirdiği siyasi çizgi içerisinde 10 yılı aşkın süredir edinmiş olduğumuz, bilgi, görgü ve deneyimi, eğitimci kimliğimizden kaynaklanan şefkat sıcaklıkla birleştirerek Erzurum’a hizmet etmeye talip oluyorum.
Şüphesiz ki siyaset yapmak, aday olmak bir cesaret işidir. Çıktığımız bu yolda her geçen gün cesaretimizin artmasına neden olan Parti teşkilatımıza, cefakar hemşerilerime, değerli dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. AK Partililer kadar, diğer partilerden insanların, her görüşten, her yaştan, kadınıyla, erkeğiyle halkımızın desteğini gördüm ve gördüğüm bu kabul beni ziyadesiyle memnun etti. Bana duyulan bu güvene layık olmak için elimden gelen çabayı göstereceğimin bilinmesini isterim.Yeni Türkiye’yi adeta adım adım şekillendiren Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, AK Parti’nin yürüttüğü hizmet kervanının içinde ön saflarda yer almaya gayret göstermiş, AK Parti teşkilatlarında yöneticilik dahil pek çok görevi gururla yerine getirmiş, tüm AK Partililerle aynı ideali paylaşan biri olarak, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve partimizin yeni Türkiye’nin şekillenmesine katkı sağlamak için en titiz değerlendirmeyi yapacağına inanıyorum. Bu zorlu süreçte, bu kutlu yarışta, tüm hemşerilerimin ve sizlerin desteğinizi yanımızda bilerek, Cenab-ı Allah’tan bizler için ve memleketimiz için bu sürecin hayırla neticelenmesini niyaz ediyor, sizleri sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”
 
FERİT KELEŞ KİMDİR?
1982 yılında Erzurum’un Karaçoban ilçesinde doğdu. İlköğretimi Aydın ,lise tahsilini Karaçoban’da tamamlayarak , 2000 yılında Atatürk Üniversitesi K.K.E.Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümünü kazandı.Tezsik Yüksek Lisans Eğitimini K.K.E.Fakültesinde ,Tezli Yüksek Lisans Eğitimini Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde tamamladı.Eğitim hayatına uluslararası ilişkiler bölümü ile devam etti.2005 yılında Eğitimci ve Ölçme Değerlendirmeci olarak meslek hayatına başladı.2008 yılından beri kurucu ortağı olduğu bir eğitim kurumunda yönetici ve işveren olarak çalışmaktadır.Evli olup İngilizce bilmektedir. aynı zamanda lisanslı Kick Box sporcusu olup KİCK BOX bölge hakemidir.
Adalet ve Kalkınma Partisine 2005 yılında Gençlik kolları üyeliği ile başladı. Özkan Yıldırım Başkanlığında kurulun İl Gençlik Kolları Yönetiminde önce yönetim kurulu üyeliği daha yürütme kuruluna seçilerek 2005 ve 2009 yılları arasında Erzurum İl Gençlik Kolları; Sosyal İşler Başkanı, Yerel Yönetimler Başkanı, Ekonomi ve Mali işler Başkanı, Seçim İşleri Başkanı olarak devam etti.
2007 Genel ve 2009 Yerel seçimlerinde aktif rol aldı.2011 yılında Adalet ve Kalkınma partisinden Milletvekili aday adayı oldu. Halen siyaset hayatına aktif olarak devam etmektedir. Türkiye Psikologlar ve Psikiyatristler derneği ile St.Clements university tarafından düzenlenen Temel Psikoloji, Genel Psikoloji eğitim programlarına katılıp başarı ile tamamlamıştır.
Etiketler : Erzurum, boks, Karaçoban, eğitimci,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Hatice 16.02.2015 04:02:52

    Nihayet genç ve başarılı insanlar da siyaset sahnesinde boy göstermeye başladı. Okuduklarıma göre bir hayli baraşılı bir kariyeriniz var. Umarım Ak Parti sizi gözardı etmez. Sizin gibi beyinlere her zaman ihtiyaç var. Allah yolunuzu açık etsin

En Son Haberler