‘Hayırlı Olsun’a Giden İş İstiyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 16.04.2019 10:16:00
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere merkez ilçe belediyeleri...
‘Hayırlı Olsun’a Giden İş İstiyor

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

31 Mart yerel seçimleri geride kaldı, Türkiye’nin bir çok ilinde olduğu gibi Erzurum’da da seçimleri kazanan adaylar mazbatalarını alarak belediye başkanlığı görevine başladı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere merkez ilçe belediyeleri olan Aziziye, Palandöken ve Yakutiye belediye başkanları da, 15 gündür tebrik ve talep ziyaretlerini sürdürüyor.

 

GELENLERİN BİRÇOĞU İŞ İSTİYOR

 

Makamların çiçeklerle dolu olduğu belediyelerde, Belediye Başkanlarını ziyarete gelenlerin büyük çoğunluğu, ya kendisi, ya da bir yakını için başkanlardan iş istiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, imkanlar doğrultusunda belediyeye ait alt şirketlerde bir kısım vatandaşa iş imkanı yaratsa da, ilçe belediyeleri vatandaşın iş talebine çoğu zaman olumlu cevap veremiyorlar. İlçe belediye başkanları iş isteyen kişilerin taleplerini özel kalem aracığı ile not alıyor.

 

KİMİ KENDİSİ İÇİN KİMİ DE KOCASI İÇİN İŞ İSTİYOR

 

Kimi vatandaş iş değişikliği yapmak için, kimi kocası için, kimisi de oğlu için iş istemek üzere şu günlerde beledilerin kapısını aşındırıyor. İlçe belediye başkanlarını ziyaret ederek iş isteyen vatandaşlara belediyelerin şu anda personel alma gibi bir durumu olmadığını uygun bir dille anlatan Aziziye, palandöken ve Yakutiye belediye başkanları, iş isteyen kişilerin isim bilgilerini aldıktan sonra özel sektörde ya da İş-Kur aracılığı ile başka birimlerde iş bulunması konusunda yardımcı olacaklarını ifade ediyorlar. Belediye başkanları, 15 gündür hem tebrik ziyaretleri hem de iş isteyen vatandaşların ziyaretleri nedeniyle yoğunluk yaşıyor.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler