İbrahim Aydemir: Mübarek bir iklimdeyiz

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 20.04.2015 09:06:00
Milletvekili Adayı Aydemir, mübarek iklimin hayırlara vesile olması niyazında bulundu.
İbrahim Aydemir: Mübarek bir iklimdeyiz

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir, İslam Alemi’nin kutlu bir döneme girdiğini belirterek, Regaib, Mirac, Berat ve Kadir Geceleri’ni ifade eden, mübarek iklimin hayırlara vesile olması niyazında bulundu. 
 
'YARATILANI, YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVMEK'
Üç ayların, Yaratılanı, yaradandan ötürü sevmek, hak için halka yürek açmak adına önemli fırsatlar sunduğunu kaydeden Aydemir, “Receb ayında ruhumuzu, Şaban ayında dimağımızı, Ramazan ayında yüreğimizi yenilemek, insan sevgisinde buluşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu nimeti paylaşmalı, değerlendirmeliyiz’ dedi.
 
'VİCDAN DÜNYASI İNANMA TERBİYESİ İLE BESLENMİŞ ECDADIN TORUNLARI'
Recep, Şaban ve Ramazan’ın birer takvim ayı olmaktan öte, özel manalar ifade ettiğine vurgu yapan Aydemir, ‘ Derin bir ruhaniyetin yaşandığı üç aylar döneminde, irfan, iman ve vicdanlarımızı yenilemek, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek manalı ve samimi bir duruş sergilemek durumundayız. Vicdan dünyası inanma terbiyesi ile beslenmiş ecdadın torunları olarak, bizi biz yapan değerlere sarılmak ve öncelikle şehri mübarek vasıflı Erzurumlular olarak birbirimizi daha çok sevmek, saymak ve anlamak zorundayız’ kaydını düştü.
 
'İMAN ŞEHRİ ERZURUM'
Regaib gönüllü dadaşların, miraçta ifade bulan asalet ve yükseklikte buluşarak, bir iman şehri olma beratına sahip Erzurum’da üç aylara erişme coşkusunu paylaşacağını belirten Aydemir, ‘Abdurrahman Gazilerin, Alvarlı Efelerin torunları olarak, insan sevgisi paydasında, yüreklerimizi, ruhlarımızı arıtacağımız Üç ayları tebrik ile hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.” dedi.
Etiketler : Erzurum, iklim, mübarek, Regaib,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler