SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
İki Parti Arasında Transfer Kavgası Büyüyor
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 23.10.2015 13:41:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un Horasan İlçesi’nde 30 ülkücünün AK Parti’ye katılma sonrası yaşanan tartışmalara Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Mustafa Ilıcalı son noktayı koydu. Ilıcalı, “Partimize teveccüh gösteren kişilerden geçmişlerine ait belge istemek abesle iştigaldir. Ancak baktık ki, belgede ısrar ediyorlar. Bizde ortaya koyuyoruz” dedi. Milletvekili adayı Prof. Mustafa Ilıcalı’nın Horasan İlçesi’ni ziyareti, ilçede siyasi atmosferi bir anda değiştirmiş ve bir grup ülkücü Prof. Ilıcalı ile görüştükten sonra AK Parti rozeti takmıştı. Horasan ilçesinde 30 ülkücünün AK Parti'ye geçtiği yönündeki iddiayı yalanlayan bazı çevreler, "Ülkücülerin adresi MHP'dir. Ülkü ocaklarından istifa edip AKP'ye geçtiği iddia edilen ülkücülerin Ülkü Ocakları kaydını önümüze koysunlar. Yok, böyle bir şey, yok böyle bir yalan ve iftira" şeklinde açıklama yapmışlardı. Kendisiyle görüşen Ülkücülere rozet takan Prof. Mustafa Ilıcalı iddialara şu yanıtı verdi: “AK Partimize sadece Horasan’daki ülkücü kardeşlerimiz değil, birçok kesimden büyük teveccüh var. Şimdi partimize gelenlere ‘belgeni çıkart mı? diyeceğiz. Sonra geçmişi araştırma bizim işimiz mi?
Bu iddialara en iyi cevabı halkımız 1 Kasım seçimlerinde verecektir. Ak Parti’nin oy oranının ne denli yükseldiğini iddia sahipleri görecek.”
.jpg)
İŞTE O BELGE
Prof. Mustafa Ilıcalı, Rozet taktığı Davut Kaya’nın ülkü ocaklarında çekilen fotoğraflarını basına dağıttı. Ilıcalı,
“Bir ayı aşkın süredir yaptığımız görüşmeler ve 36 yıllık hocalık tecrübemle şunu söylemeliyim ki, 7 Haziranda partimiz dışındaki partilere oy veren hemşehrilerimizden partimize büyük bir dönüş olacaktır ve seçim sonuçları bunu gösterecektir. Partilerin kayıtlı üyeleri yanında gönüllü üyeleri de olabilir. Ayrıca, hiçbir konuda kamuoyunu ne aldatan ne de aldanan olmayacağımız. Erzurum’dan aday olan arkadaşlarımın ve partilerinin Erzurum’a yönelik projeleri ile kamuoyunu meşgul etmesini önerir, konuyla ilgilenen medya mensubu arkadaşlarımın bilgisine sunarım” diye konuştu. AK Parti Horasan İlçe Başkanı Erdal Akdağ ise Horasan’da daha birçok kişinin AK Parti saflarına katılmak istediğini vurguladı. Akdağ, “Bence MHP, bu tür tartışmalara girmesin, projelerle halkımızın karşısına çıksın” diye konuştu.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





