İlçe Adayları Pazar günü açıklanıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 03.01.2014 13:29:00
Ak Parti, gözlerin çevrildiği ilçe belediye başkan adaylarının Pazar günü açıklanacağı iddia ediliyor.
İlçe Adayları Pazar günü açıklanıyor

RADARHABER / ERZURUM 

Ak Parti, gözlerin çevrildiği ilçe belediye başkan adayı listeleri ile ilgili çalışmalara İstanbul’da devam etme kararı aldı. Ak Parti Seçim Üst Kurulu, Başbakan Erdoğan başkanlığında kritik bir toplantı yaptı.
Başbakan Erdoğan yaklaşık 7,5 saat binada kaldı. Duyurulan resmi programı olamayan Başbakan’ın,katıldığı toplantının seçimlerle ilgili olduğu öne sürüldü. AK Parti il binasına saat 20.30 sıralarından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da geldi. Yarımsaat içeride kalan Davutoğlu daha sonra binadanayrıldı. Başbakan Erdoğan ise saat 22.40′da binadan ayrılırken, AK Parti Genel BaşkanYardımcısı Süleyman Soylu ile AK Parti KadınKolları Başkanı Güldal Akşit, Erdoğan’ı uğurlayanlar arasındaydı. Başbakan aracına bineceği sıradaçevre binadaki vatandaşlara el sallayarak selam verdi.
Başbakan Erdoğan, doktoru Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ile birlikte aracına binerek, Üsküdar Kısıklı’daki evine geçti.

TOPLANTIDA KİMLER VAR?
Başbakan Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkanyardımcıları Mehmet Ali Şahin, Mustafa Şentop, Ekrem Erdem, Haluk İpek, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Gençlik Kolları BaşkanıZafer Çubukçu, AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Ataş’dan oluşan Üst Kurul üyelerikatılıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Menderes Türel’in toplantıda olmadığı ifade ediliyor.

PAZAR GÜNÜNE KADAR LİSTELER KESİNLEŞTİRİLECEK
Türkiye’deki tüm ilçeleri kapsayan aday listeleri 3 gün sürecek son istişare toplantısısonrasında belli olacak. Erdoğan, Seçim Üst Kurulu’nda görevli kurmayları ile pazar günüçıkacağı 5 günlük Uzak Doğu seyahati öncesi listelere son şeklini vermeyi planlıyor. Başbakan Tayyip Erdoğan pazar günü yılın ilk yurt dışı gezisini Uzak Doğu’yagerçekleştirecek. 5 günlük ziyaret kapsamında Erdoğan sırasıyla Japonya, Singapur ve Malezya’ya gidecek. İlçe belediye başkan adaylarının bu seyahatten hemen önce Pazar günü açılnacağı gelen bilgiler arasında.
 
İBRE ALİ KORKUT'A DÖNDÜ...
Bu arada merkez İlçe belediyelerinde Orhan Bulutlar ve Fatih Cengiz ile Nurhan Yıldız ismi bugüne kadar hep öne çıkmıştı. Ancak Yakutiye'de Nurhan yıldız'a karşı tepkilerin genel merkeze kadar ulaştığı, yapılan bütün anketlerde Ali Korkut'un açık ara birinci çıkması sonrası ibrenin Ali Korkut'a döndüğü bilgisi, kulislerde yoğun şekilde dillendiriliyor. Nurhan Yıldız'ın Muş'lu olduğu iddialırın da, ithal aday tepkisine yol açtığı, üst kurulun bu nedenle başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Ali Korkut'u yeniden aday göstereceği kulislerden sızan en önemli bilgi oldu. 
Etiketler : Erzurum, aday, parti, ak,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Misafir 09.01.2014 10:01:34

    Pazar ama hangi pazar.çok acemi bir gazeteciniz.

  • Misafir 08.01.2014 11:01:20

    Her zamanki gibi bomba haberleriniz

En Son Haberler