SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Ilıcalı: Halkın Milletvekili Olacağım
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 03.10.2015 09:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını Oltu’da ilçesiyle sürdürdü. Prof. Dr. Ilıcalı, Oltu programına esnaf ziyaretlerinde bulunarak başladı. İlçede faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret eden Prof. Dr. Ilıcalı, daha sonra İHA Oltu temsilcisi Dursun Murat Aydın’ı ziyaret etti. Burada seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Ilıcalı, 12 gündür Erzurum’da dolu dolu bir çalışma gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin vermiş olduğu program gereği bugünde Otludayız. Belediye Başkanımız İlçe başkanımız il encümenimiz ile birlikte vatandaşlarla birlikte olduk. Vatandaşların bir kısmı milletvekilliği yaptığımız dönemden dolayı bizleri tanıyor. Vatandaşlarımıza Genel Başkanımızın selamlarını iletmek aynı zamanda bu ilçemizin sorunlarını yerinde görüp anında Büyükşehir Belediyemizin Meclis Üyesi vasıtasıyla anında çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Ülkemizde maalesef 7 Haziran’dan sonra siyasi istikrar bozuldu bu bozulmadan dolayı önemli sıkıntılarımız oldu. 1 Kasım seçimlerinde siyasi istikrarı tekrar sağlanması konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarla yaptığımız 12 günlük çalışmalarda da görüyoruz ki onlarda bu olumsuzluktan son derece şikayetçiler. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde siyasi istikrarın sağlanıp 13 yıldır Ak Parti iktidarının vermiş olduğu güzel hizmetlerin artarak devam edeceğinin fırsatını yakalayacağımızı düşünüyorum. Bizlerde bu güzel desteğe layık olmaya çalışacağız. Elimizden geldiğince kendimizi en iyi şekilde tanıtacağız halkın milletvekili olacağız. Şehrin sorunlarını çözüp yüksek potansiyele sahip Erzurum’umuzu layık olduğu sıralara çıkartacağız. Bu manada hükümetimizin bakanlarıyla bürokratlarıyla kenetlenip çok güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Milletvekili adayı Mustafa Ilıcalı, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Ak parti Oltu İlçe Başkanı Eftal Gülcü, İl Encümeni Tahsin Demir, AK Parti eski İl başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Ömer Faruk Avcı ile birlikte Oltu’da bir çok esnaf ve vatandaş ziyaret ettiler.
En Son Haberler
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.
-
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın anne acısı Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın annesi Fadime Akpunar, hakka yürüdü.
-
"Gönül belediyeciliği şiarımız olmaya devam edecek" Halkın taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Uçar sahadan ayrılmıyor.
-
BBP İl Başkanı Yılmaz'dan 15 Temmuz mesajı Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, anlamlı bir 15 Temmuz mesajı yayımladı.
-
Elmalı’dan ‘‘Terörsüz Türkiye’’ sürecine destek ‘‘Sırf muhalif olmak için muhalefet etmektense, siyaset üstü olan bu sürece destek olmalıyız’’
-
Erzurum AK Gençlik çığ gibi büyüyor AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, üye çalışmaları en fazla olan iller arasına girerek ödül aldı.
-
BBP Lideri Destici Erzurum basını ile buluştu Destici: "Erken seçim olma ihtimalini bugünün şartlarında sıfır görüyorum"
-
BBP Lideri Mustafa Destici Erzurum’a geliyor BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğu Anadolu ve Erzurum Çalıştayı”na katılacak.