Ilıcalı'dan Çomaklı'ya hayırlı olsun ziyareti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 23.08.2016 13:19:00

RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çomaklı'ya görevinde başarılar dileyen Ilıcalı, Atatürk Üniversitesinin gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirtti. 

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, rektörlük seçimlerinin ardından görevine başlayan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 22'inci dönem vekilliğinde de Atatürk üniversitesiyle birlikte Erzurum için önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Prof. Dr. Ilıcalı, "Bu dönemde de çok projemiz var, Atatürk Üniversitesi ile yakın ilişkiler içerisinde olacağız. Milletvekilleri olarak hem eğitimde hem de proje anlamında üniversitenin ileriye gitmesi, gelişmesi için her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isterim." dedi.

Erzurum'un cazibe merkezi olacağını vurgulayan Ilıcalı, "Cazibe merkezi olan şehrimizde büyük projeler büyük yatırımlar olacak. Bu konuda üniversitemize büyük görevler düşüyor. Benim Sayın Ömer Çomaklı'dan beklediğim; Erzurum'un potansiyeline uygun, bilim alanında kendini geliştirmiş insanların olduğu, FETÖ'cülerden temizlenmiş bir üniversite olarak, Atatürk Üniversitesinin yukarılara taşınması." ifadelerini kullandı.
Rektör Çomaklı, Milletvekili Ilıcalı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üniversitelerin gelişmişliği, büyüklüğü aldığı, projelerle orantılı oluyor. Bizlerde Atatürk Üniversitesinin gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Toplumla iç içe, her alanda elini taşın altına koyan bir üniversite olarak, hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler