SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
İşbaşı yaban Başkan Orhan'a coşkulu karşılama
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 03.03.2015 15:58:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Bir süre önce makamında menfur bir silahlı saldırıya uğrayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, işbaşı yaptı. Belediyenin önünde kalabalık bir topluluk tarafından kurban kesilerek coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Orhan, katılımcılarla tokalaşarak makamına geçti. Başkan Orhan’ı, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ve teşkilatı, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Kendisini karşılayanlarla tokalaşan Başkan Orhan, daha sonra makamına geçti. Burada geçmiş olsun ziyaretlerini kabul eden Başkan Orhan, görevi devraldığı günkü heyecan ve azimle hizmete kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.
İLK GÜNKÜ ŞEVK VE HEYECAN İLE HİZMETE DEVAM
“Hem zor günümüzde, hem de güzel günümüzde hemşehrilerimiz ve dostlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Allah hepsinden razı olsun.” diyen Başkan Orhan, “Hiçbir sağlık problemim yok. Yürüyebiliyorum. Ben biliyorum ki, bu kurşun bana sıkıldı ama tüm hemşehrilerim acısını yüreğinde hissetti. Bizler bu tür saldırılarla yılacak insanlar değiliz. Kurşun da sıksalar, önümüze bomba da koysalar, bu can bu bedende olduğu sürece hizmete devam edeceğiz. Bu bizim şiarımızdır. Aziziyemiz için yapacağımız çok iş var. Göreve başladığımız ilk günkü şevkimiz ve ilk günkü heyecanımız ile hemşehrilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.
.jpg)
GÖNLÜMÜZ, BAĞRIMIZ VE KAPILARIMIZ ARDINA KADAR AÇIK OLACAK
Saldırıdan önce mahalle statündeki köylerde istişare programları ve sabahın erken saatlerinde ilçe merkezinde kahvehane toplantıları gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Orhan, bu programların devam edeceğini kaydetti. Yeni bir çalışma sezonunun başında olduklarını ve ilçeyle ilgili planlarının, projelerinin hazır olduğunu vurgulayan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, yılmadan, korkmadan, bıkmadan hizmete devam edeceğine işaret ederek, “Bizim yürüdüğümüz hizmet yolunda kimse bize engel olamaz. Hemşehrilerimizle, teşkilatımızla, muhtarlarımızla el ele vererek yürüyeceğiz. Gönlümüz, bağrımız, kapılarımız tüm hemşehrilerimize ardına kadar açık olacak. Bizim fıtratımızı kimse değiştiremez. Yine hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle bu hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.Saldırının ardından göreve başladığı ilk günde, kurum amirleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile ilçe sakinleri geçmiş olsun ziyareti için Başkan Orhan’ın makamına akın ettiler.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





