İşte Ak Parti'nin cumhurbaşkanı adayı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 01.07.2014 11:40:00
Ak Parti'nin 12. Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu.
İşte Ak Parti'nin cumhurbaşkanı adayı

RADARHABER / ERZURUM 
Ak Parti'nin 12. Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu.Mehmet Ali Şahin, Ak Parti'nin 12 Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bu sözlerle açıkladı.
"2007’de cumhurbaşkanı seçileceği zaman bizi engellemek için hukuk ayaklar altına alındı. Ak Parti olarak uzun aday tespit süreci yaşadık. Biz Ak Parti olarak anayasaya yasalara ve meclis iç tüzüğüne uygun şekilde hazırlığımızı yapmıştık. Ancak hukuk ayaklar altına alındı ve ideolojiler hukukun üzerine çıktı. Ancak biz hiçbir zaman hukuksuzluğa boyun eğmedik. Derhal milletimize gittik olup bitenleri milletimizle paylaştık öncelikle anayasayı değiştirmek suretiyle cumhurbaşkanınıın halk tarafından seçilmesini sağladık. Önce Meclis'te 11. Cumhurbaşkanımızı seçtik ardından anayasa değişikliğini referanduma götürdük. Sevgili gönül dostları bugün cumhurbaşkanını halkın seçeceği bir seçime hazırlanıyoruz.
Uzun bir süreçten geçtik. İstişarelerde bulunduk. Halkın nabzını tuttuk. Milletin reis-i cumhur olarak görmek istediği ismi nihayet belirledik. Grubumuzdaki bütün milletvekili arkadaşlarımızın imzalarını topladık.
Tüm milletimizin imzalarıyla belirlediğimiz Cumhurbaşkanı adayımız,

Genel Başkanımızı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" 

Etiketler : Erzurum, ak, cumhur, Başbakan,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler