SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
İşte Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan kişi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 01.08.2014 14:45:00 |
Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan F.Y.:Bazı söylemlerinden dolayı Başbakan’a çok kızmıştım.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan F.Y. "Bazı söylemlerinden dolayı Başbakan’a çok kızmıştım. Bir örgüt ile bağlantım yok" dedi.
Sultangazi Belediye Başkanlığı Ek Hizmet binasının açılış töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan F.Y.’nin fotoğrafına ulaşıldı.
“Mevcut Hükümeti devirmeye teşebbüs ve suikast girişimi” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen 32 yaşındaki Y.’nin işlettiği büfesinde yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca bulundu. Örgüt bağlantısını da araştıran polis, F.Y. nin en son görüştüğü iki arkadaşını da gözaltına alarak sorguladı. Sorgulanan iki kişi F.Y.’nin bu eyleminden haberdar olmadıklarını belirtti. Akşam gazetesinin haberine göre;Terörle Mücadele Şubesi’nin uzman polisleri tarafından sorgulanan zanlı F.Y.’nin “ Bazı eylem ve söylemlerinden dolayı Başbakan Erdoğan’a çok kızmıştım. Bu eylemi de bundan dolayı yaptım. Kimseden yardım ve talimat almadım” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 31 Mayıs günü İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı Ek Hizmet binası açılışına katılmıştı. Erdoğan'a, silahlı saldırı koruma polisleri tarafından son anda engellenmiş, saldırgan 32 yaşında ki büfe işletmecisi F.Y. gözaltına alınmıştı. F.Y. “Mevcut Hükümeti devirmeye teşebbüs ve suikast girişimi” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İŞYERİNDE 3 SİLAH
F.Y.’nin büfesinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca daha bulunduğu ortaya çıktı. Olayda kullandığı tabanca ile birlikte bunlarında balistik incelemesi yapıldığı ancak herhangi bir kayıt bulunamadığı öğrenildi. Bu arada sosyal medya hesapları ve e-mail adresleri de tek tek mercek altına alındı. Örgüt bağlantısını da araştıran polis, F.Y.’nin en son görüştüğü iki arkadaşını da gözaltına alarak sorguladı. Sorgulanan iki kişi F.Y.’nin bu eyleminden haberdar olmadıklarını belirtti.
En Son Haberler
-
DP’li Elmalı’dan üst düzey bürokratlara zam tepkisi
'Merkezdeki dar bir zümre için açılan musluk, taşraya gelince damlaya bile dönüşmüyor.'
-
Ali Öğdük seçim sonrası tekrar sahalara döndü
Ali Öğdük, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardından sahaya inerek seçmenin derdini dinliyor.
-
Elmalı: Erzurum’un güçlü lobiye ihtiyacı var
Elmalı’dan “Erzurum İçin Güçlü Lobi” Çağrısı. Trabzon’u örnek gösterdi, ‘biz de niye olmasın’ dedi…
-
Sadık Çat’tan “Belediyeler Arası Akraba Transferi” İddiası
''Bazı belediyeler arasında 'akraba ve yakın çevre transferi' yapılıyor''
-
Elmalı, Çekoslovakya örneğini vererek iktidarı uyardı…
Türkiye’nin yeni nesil güvenlik toplantısında bir dadaşın vurgusu. Elmalı, iktidarı uyardı…
-
Elmalı kent meydanında basın açıklaması yaptı
Elmalı: “Terörsüz Bir Türkiye İçin, Şeffaf ve Milli Bir Süreci Savunuyoruz”
-
DP’den “Terörün Meşrulaştırılmasına Karşı” Demokratik Şerh
Elmalı: Terörsüz Türkiye’ye değil ama terörün meşrulaştırılacağı bir sürece karşıyız.
-
Ali Öğdük'ten DEM Parti'ye sert tepki
DEM Partinin Erzurum’da yapacağı toplantısına İYİ İl Başkanı Ali Öğdük’ten sert tepki.
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.





