İşte Erdoğan'ın yeni seçim sloganı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 16.02.2014 00:00:00
Erdoğan halk otobüsçülerine öyle bir söz kullandı ki, hit olacak bir seçim sloganı olarak algılandı.
İşte Erdoğan'ın yeni seçim sloganı!

RADARHABER / ERZURUM
Başbakan Erdoğan, Özel Halk Otübüsçüleri Esnaf buluşmasına katıldı. Başbakan Erdoğan 1974 yılında İETT'de işe başladığını anlattı. İstanbul'da toplu taşıma hizmetinin çok zor olduğunu bildiğini anlatan Erdoğan bundan dolayı tüm şöförlere teşekkür etti.Erdoğan, İstanbul'da Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde İstanbul nüfusunun 7.5 milyon olduğunu bugün bu rakamın bugün 15 milyona ulaştığını söyledi.
 
TRAFİKTE EN BÜYÜK CEZANIN KESİLDİĞİ KESİM
Trafikte her suçun taksici otobüsçülere kesildiğini söyleyen Erdoğan "Oysa trafikte en az suçlu olanlar sizlersiniz. Siz insanları taşıyorsunuz. Özel aracı olmayan kardeşlerimizi evlerine işlerine kavuşturuyorsunuz. Trafikteki herkesin sizi anlamaların kendilerini sizin yerine koymalarını rica ediyorum. Sizi insanların emniyet ve güvenine katkı yapacağınıza gönülden inanıyorum" dedi.
Son 10 yılda İstanbul'da ulaşım için 5 milyar liralık harcama yaptıklarını 3. köprünün yapımı ile birlikte ağır vasıta taşıtlarının kullanımında olacağını, o köprüye 2.5 milyar dolar harcanacağını söyledi.
 
ERDOĞAN'IN BU SOLAGANI KESİN SEÇİM SOLAGANI OLUR
Erdoğan, İstanbul'daki Halk Otobüslerinin sorunlarını çok iyi bildiğini, otobüslerde biletçilerin kaldırıldığını, öğrenci geçişlerine destek gibi halk otobüslerinin gelirlerinde yüzde 7-8 artış olduğunu belirterek "Gerek KDV gerek ÖTV'lerle alakalı bir çalışma yaptıracağız" sözleri üzerine salon büyük bir coşku ile ayağa kalktı. Erdoğan'ın halk otobüsçülerine son sözü "Hatalı sollama öldürür, hatalı oylama süründürür" dedi.  Erdoğan'ın bu sözü, seçim sloganı olarak lanse edildi. 
Etiketler : Erzurum, sollama, slogan, otobüs,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler