İşte kesinleşen Erzurum'un ilçe adayları

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 21.01.2014 13:00:00
AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu, Erzurum'un ilçe adaylarını resmen açıkladı.
İşte kesinleşen Erzurum'un ilçe adayları

RADARHABER / ERZURUM  

AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu, ilçe adaylarını belirledi. Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa ve Malatya adayları açıklandı. Açıklamayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop yapacak.

İŞTE ERZURUM'UN KESİNLEŞEN ADAYLARI 

AK Parti, merkez ilçelerde sadece Aziziye Belediyesi'nde değişikliğe gitti. Yakutiye ve Palandöken başkanları yeniden aday oldu. Aylardır süren aday belirleme süreci sonunda merkez ilçelerde sadece Aziziye'de değişime gidildi. Fatih Cengiz'in yerine AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek'in danışmanlarından Muhammet Cevdet Orhan AK Parti'nin Aziziye Belediye Başkan adayı oldu.Anketlerde çok yüksek oy oranları yakalayan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeniden aday gösterildi. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'da yeniden başkanlığa aday gösterildi.

İŞTE TAM LİSTE...

 

 
Etiketler : Erzurum, parti, Yakutiye, aday,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Ayşe Erman 21.01.2014 03:01:55

    Fatih Cengiz kırmızı kart görmüş. ha ha ha...bu kadar cin fikirli olursan olacağı buydu. Bu üçlü çok güzel bir tercih olmuş.

En Son Haberler