İYİ Parti Adayı Cinisli: Mülakatlar Adil Değil

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 10.06.2018 15:30:00
İYİ Parti Milletvekili adayı Naci Cinisli, mülakat mağduru gençleri dinledi.
İYİ Parti Adayı Cinisli: Mülakatlar Adil Değil

RADARHABER / ERZURUM 

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, kamuya personel alımında uygulanan mülakat sisteminin hukuksuz ve adil olmayan bir sistem olduğunu bildirdi. Seçim çalışmalarını Yakutiye İlçesi Muratpaşa ve Yoncalık Mahallesi’nde sürdüren İYİ Parti Milletvekili adayı Naci Cinisli, vatandaşları dinledi. Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyaretler sırasında mülakat mağduru olduklarını belirten gençler, sorunlarını Cinisli’ye anlattı. İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, üniversite mezunu gençlerin geleceğe ümitle bakamadığını dile getirerek, mülakat mağdurlarına dikkat çekti.

 

Kamuya giriş sınavları için yıllarca ter döküp emek sarf eden gençlerin KPSS sınavında başarılı olmasına rağmen mülakatları geçemediğini hatırlatan İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Naci Cinisli, “Bu durum nereden bakarsanız bakın hukuksuz ve adil olmayan bir uygulamadır” dedi. 

 

Ülkede mülakat mağduru gençlerin sayısının hızla arttığına dikkat çeken Cinisli, “  KPSS'den yüksek puan alan öğretmen adaylarını mülakatlar mağdur ediyor. Yıllarca okuyup, emek verip KPSS’den  yüksek puan alan gençlerimiz 3-4 dakikalık mülakat sonucu düşük puan verilerek mağdur ediliyor.  Torpil ve partizanlık kokan bu uygulamanın bir an önce kalkması gerekir” dedi.

 

Vatandaşların İYİ günlere olan özlemine dikkat çeken Naci Cinisli, “ Gittiğimiz her yerle halkımızın bizlere karşı ilgi ve alakası oldukça yüksek. Vatandaş artık korku imparatorluğunu yıkmak istiyor. Daha özgür ve ekonomik olarak refah seviyesinde yaşamak istiyor. Vatandaş artık kavga gürültü istemiyor. Vatandaş artık İYİ olmak istiyor” diye konuştu.

 

 

 

  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler