Karaçoban'da her köye köy konağı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 26.03.2014 14:14:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un Karaçoban İlçe Belediye Başkanı Sedat Gümüş, seçim çalışmalarını ev ve köy gezileriyle sürdürüyor, projelerini anlatıyor. 
Karaçoban Belediye Başkanı ve Ak Parti Karaçoban Belediye Başkan Adayı, Sedat Gümüş, köy ve mahalle toplantılarına hızla devam ediyor. Seçimlerin önemine dikkat çeken Ak Parti Karaçoban Belediye Başkan Adayı Gümüş; “Yerel seçim hem Karaçoban için, hem de ülkemiz için önemli. Türkiye için de içten ve dıştan ülkemiz üzerinden oynanan oyunların bozulması olarak görüyoruz. Hiç bir Yerel Seçim memleket için bu kadar önemli olmamıştı. Bu Seçim, Türkiye' de ki faiz lobisi, Türkiye'de ve Ortadoğu'da emelleri olup, Türkiye'yi kaosa itmek isteyenlere vereceğimiz cevabın günüdür. Karaçoban'dan Erzurum'dan ve Türkiye'den dur diyeceğiz. Bizlerde sizlerle el ele vererek Karaçoban İlçemizi yaşanabilir bir ilçe olması için hep çalıştık. Sizlerle istişare ettik, Sizlerden hiç kopmadık, kapılarımız sonuna kadar açıktı. Sizlerde bizlere yüreğinizi açtınız.” dedi. Sedat Gümüş, yaptığı çalışmaları şöyle sıraladı: “İlçeye yeni su şebekesi yapılarak var olan su sıkıntısı giderildi. İlçenin 64 km. lik kanalizasyonu yapılarak alt yapı sorunu çözüldü. Sarıveli mahallesine 11 km. lik kanalizasyonu ve1800 metre yolu asfalt yapıldı. Gençlik merkezi (4 metre karelik) yapıldı. Yeni taziye evleri yapıldı. mevcut taziye evlerinin ise, eksiklikleri giderildi. Bay ve bayan wc ler yapıldı. 83.bin metre kare parke yapıldı. Belediye aracılığı ile İmam Hatip Lisesi ve Kız Teknik Lisesi Spor Kompleksi ve Yurdu yapılması sağlandı. Belediyemizin girişimleri ile İlçe Devlet Hastanesinin onarımı yapıldı. Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapıldı. Belediyemizin hizmet aracı filosuna 12 adet yeni araç eklendi. ( 2 büyük kamyon, 3 toplama aracı, 2 kepçe, 1 büyük itfaiye, cenaze yıkama aracı ve hizmet aracı) . Çay bahçesi, Yollar genişletildi. Köprü ve menfezler yapılarak ilçemizin sorunlarını en aza indirmeye çalıştık.” Sedat Gümüş; “Yeni Karaçoban için Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini de alarak, gücümüzü ikiye katlayarak hizmet etmek ve Karaçoban İlçe ve köylerin sorunlarını sorunsuz hale getirmek ve ilçeme hak ettiği hizmeti sunmak için yeniden aday oldum.” dedi.
Gümüş, “Yeniden bana fırsat verilirse yarım kalan projelerimi gerçekleştirmek istiyorum. " Destek Sizden Hizmet Bizden " 30 Mart' ta tüm halkımdan destek istiyorum.” dedi. Sedat Gümüş, projelerini ise şöyle anlattı: “Belediyemizin Kaymakamlığa tahsis ettiği arsa ile Hükümet Konağı, Hamam yapımı (projesi hazırlandı yerel seçimlerinden sonra inşaatına başlanacak). Yüksek Okul, mahallelere çocuk parkları, Her köye " Köy Konağı" adıyla köy toplantı ve muhtar odası, Hayvan pazarı, Et ve süt entegre tesisleri ile 150 kişilik istihdam alanı oluşturulacak. Piknik alanları, Küçük sanayii tesisi, Köylerimize alt yapı, Alt yapısı olan köylerimize ise üst yapılarına parke taşı döşemesi yapılacaktır. Belediyemiz ile İller Bankası ortaklaşa 5 bin metre kare üzerinde Aile ve çocuk park projesi yapıldığı ve ihaleye çıkarılmış lup seçimden sonra inşaatına başlanacaktır. Şeker fasulyesi ambalaj ve satış tesisi projesi tamamlanıp 100 kişilik istihdam alanı oluşturulacak. Kentsel dönüşüm ile ilçe merkezinde kamu binaları yenilenecek. Büyükşehir Belediye'sinin desteği ile bilgi evi ücretsiz, her mahalleye semt konakları projesi kapmasında kadın ve gençler için sosyal alanlar. Meslek edindirme kursları (el sanatları, dikiş nakış, bilgisayar, aşçılık ve kuaförlük). Operatörlük kursları verilecek.” Sedat Gümüş son olarak seçmenlerinden; Erzurum'un Karaçoban'ın ve Türkiye'mizin geleceği için tek alternatifin ve çözümün Ak Parti olduğunu vurguladı ve seçmenlerinden oy istedi.
Etiketler : Erzurum, konak, Karaçoban, aday,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler