Kırkpınar ilçe gezilerini aralıksız sürdürüyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 29.04.2023 21:20:00
İYİ Parti Erzurum milletvekil adayı Melih Kırkpınar, ilçe gezilerine ara vermeden devam ediyor.
Kırkpınar ilçe gezilerini aralıksız sürdürüyor

RADARHABER / ERZURUM
İYİ Parti Erzurum milletvekil adayı Melih Kırkpınar, ilçe gezilerine ara vermeden devam ediyor. İspir, Pazaryolu vPasinler'de günlerdir ziyaretlerini sürdüren Kırkpınar, “Sessiz çoğunluk kararını vermiş, seçim gününü bekliyor!.” dedi. Seçim kampanyası kapsamında çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Erzurum milletvekil adayı Kırkpınar, il başkanlığı döneminde olduğu gibi yine kapı kapı dolaşıp halkın sorunlarını ve dertlerini dinlemeye devam ediyor. Bu ziyaretlerine istinaden esnaf ve yöre halkından edindiği gözlemleri anlatan Kırkpınar, şunları söyledi: 
 
 
 
'7 kilometre olan Kırık tüneli 7 yıldır bitmiyor!' 

 
“Malumunuz, il başkanlığı dönemimde olduğu gibi milletvekilliği adaylık sürecimizde de kapı kapı dolaşarak yurttaşın sıkıntı ve isteklerini dinliyoruz. Karşımızda, 20 yılda 20 vaat gerçekleştirmemiş bir iktidar partisi var. O kadar beceriksizler ki, İçir geçidinin yarısı kadar olan ve ondan daha önce başlanan Kırık tüneli yıllardır yapılmadı.
 
 
 
 
7 kilometre tünel, 7 yıldır bitmedi. Yurttaşımız haklı bir sitemle, “Erzurum sahipsiz.” diyor. Diğer taraftan, bu yörede büyük çoğunluğu geçimini hayvancılık ve tarımdan sağlayan insanlarımız var. Elle tutulur bir destek olmadığı için topraklarını terk etmek zorunda kalıyorlar. Bu ilçelerimizde genç nüfus yok denecek kadar azalmış durumda. İş olmadığı için haklı olarak sanayisi olan büyükşehirler ya da yurtdışına gitmek zorunda kalıyorlar. 
 

 
 
'Şeker pancarı ve ay çiçeği üretimi bitme noktasında'

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi Pasinler ilçemizde ki pancar üretimine büyük darbe vurdu. Ay çiçeği üretimi ha keza. AKP yetkilileri, 20 yıldır iktidarda değil de muhalefetteymiş gibi, yapılmayan her şeyi bu seçimden sonra yapacaklarını vaat ediyorlar. Adama sormazlar mı, “20 yıldır neredeydiniz?” Seçimi kaybedeceklerini anlayınca mağdur edebiyatı yapmaya ve yurttaşın vicdanını sömürme taktiğini devreye soktular ama artık herkes her şeyin farkında. Sessiz çoğunluk kararını vermiş durumda. 14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığında bu sistemden kurtulmuş, herkesin huzur ve refah içinde yaşadığı günlere merhaba demiş olacağız. İYİ günler geliyor, az kaldı.” 
 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler