Korkut ETB'de konuştu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 26.06.2013 06:08:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum Ticaret Borsası’nın (ETB) Haziran Ayı Meclis Toplantısı’na konuk oldu. 
ETB Meclis Salonu’ndaki toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Akgün’ün Başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem’in okunmasıyla başlayan toplantıda daha sonra Genel Sekreter Veysel Garani Bilici tarafından gelir gider raporları okunarak oylandı. Ardından Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu , Yönetim Kurulu faaliyet raporu hakkında Meclis üyelerine bilgiler verdi. Toplantıda dilek ve temenniler bölümün ardından konuşan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu , ETB Meclisi’nin aylık toplantılarına, ildeki bürokratları, siyasileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini konuk ederek kurumlar arası işbirliğini güçlendirmeye çaba göstereceklerini söyledi.
Başkan Hınıslıoğlu ilkine Mayıs ayı Meclis toplantısında konuk ettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile başladığımız, kurumlar arası işbirliği ve güçlendirme toplantılarının bu ayki konuğu ise Yakutiye İlçe Belediye Başkanımız sayın Ali Korkut’tur. Bizleri kırmayıp teşrif ettikleri için ayrıca kendilerine kurumum ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum; dedi.
Başkan Hınıslıoğlu’nun konuşmasının ardından , Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un konuk olduğu istişare toplantısına geçildi. Burada ilk konuşmayı yapan ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, bu tür istişarelerin, ilin kalkınması adına yapılan hizmetlerin daha doğru analiz edilmesi, aksayan yönlerin hızla düzeltilmesi ve birlik beraberlik adına çok önemli olduğunu vurguladı. Konuşmasında Yakutiye İlçe Belediye Başkanı sayın Korkut’un , özellikle kentsel dönüşüm anlamında yaptığı başarılı çalışmalarla İlimize çok büyük katkılar sağladığını ifade eden Başkan Hınıslıoğlu şunları söyledi; “Niyetler halis olduğu müddetçe bölgenin kalkınması çok kolay. Belediyemizin bu yöndeki çabasına İlimizdeki Sivil Toplum Örgütleri (STK)”ların da azami katkı sağlaması gerekir. Yeni fikirler, yeni projeler üretmemiz şart. Fikir ve projelerimizle yerel yönetimlere de destek olmalıyız. dedi
Başkan Hınıslıoğlu, Erzurum Ticaret Borsası olarak bölgemize fayda sağlamak adına her zaman Yerel Yönetimlerle uyum içerisinde, samimi bir şekilde çalışıyoruz. Her zaman objektif olmaya gayret ettik. Şehrimizin kalkınması adına yapılan çalışmaların yürümesi ve üyelerimizin sıkıntı çekmemesi için bu görevleri üstleniyoruz. Bize düşen görevleri yerine getirmeye çaba gösteriyoruz ” şeklinde konuştu. Başkan Hınıslıoğlu, ayrıca Erzurum Ticaret Borsası tarafından Coğrafi işaret Belgesi bulunan “Kadayıf Dolması ,Civil Peynir ve Göğermiş Peynir”in tanıtımının yıl boyunca gerçekleşmesi için Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’tan Kent Meydanında bir yer tahsisinde bulundu. Talebe sıcak bakan Belediye Başkanı Ali Korkut Kent meydanında tanıtım için yer sözü verdi. Toplantıda daha sonra Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, slayt eşliğinde Belediye hizmetleri, devam eden ve önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri alt ve üst yapı projeleri ile sosyal ve kültürel alanlardaki hizmetlerin anlatıldığı bir sunum yaptı. Başkan Korkut, Yakutiye Belediye olarak Erzurum’un kalkınması adına yapılan her işte taşın altına elini sokmaya hazır olduklarını belirtti. Başkan Hınıslıoğlu daha sonra konuşmasının ardından toplantıya katılan Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut’a ayrıca iştirakinden dolayı teşekkür etti.

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler