Korkut hizmetlerini gösterdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 03.05.2013 19:14:30
Siyaset Akademisi’ne konuk olarak katılmak üzere Erzurum’a gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti.
Korkut hizmetlerini gösterdi

  

RADARHABER – ERZURUM

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’ne konuk olarak katılmak üzere Erzurum’a gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Korkut, çalışmaları hakkında bilgilendirdiği Ak’ı çalışma alanlarını gezdirerek görsel anlatım yaptı. Mustafa Ak, çalışmaları merakla izlerken Korkut’un yapılacak çok işi olduğunu söyledi.

ÇALIŞMALARINI ANLATTI 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kendisini ziyarete gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdi. Üç Kümbetler, Prof. Dr. Recep Akdağ cadde ve yolu, Hasanibsari, Mehdiefendi, Hacıcuma ve Taş Mescit kentsel dönüşüm alanlarını gezdiren Korkut, çalışmaların seyrini aktardı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapılan işlerin dikkat çekici olduğunu belirterek “Yakutiye Kent Meydanı çok güzel, ayrıca Üç Kümbetler gibi muhteşem bir alanda çalışmaları dinledim. Çok etkilendim. Kentsel Dönüşüm uygulamaları da taktire şayan. Belediye Başkanı Ali Korkut’u yaptıklarından dolayı kutluyorum. Çok iş yapmış ve alınacak daha çok mesafe olduğu görülüyor. Kendisini kutluyorum” dedi. Ali Korkut, yaptığı çalışmaları alanda anlatmak istediğini belirterek “Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak beye yaptığımız çalışmaları aktardım. Yapılan işlerin yerinde görülmesinin daha etkileyici olacağını düşündüm. Yerinde bir gezi oldu, Erzurum’un tarih kokan alanlarında kısa bir gezi yaptık” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler