
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Küçükoğlu; Sosyal devlet güçlü millet
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 26.04.2023 14:45:00 |

“Sosyal Belediyecilik alanında AK Parti Belediyelerinin takdire şayan çalışmaları bizleri de mutlu ediyor. Palandöken Belediye Başkanımız Muhammet Sunar'a tüm Erzurumlular adına bu güzel yatırım için teşekkür ediyorum” diyen Küçükoğlu, özellikle büyüyen ve gelişen Türkiye’nin paylaşılan refahı ve sosyal yardımlar olduğunu dile getirdi. Gıda, eğitim, sağlık, şartlı nakil transferi ile proje desteklerini içine alan sosyal yardımlar kapsamında 2003 yılında 4,7 milyon TL kaynağın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını hatırlatan Küçükoğlu, 2022 yılında 68 bin 171 hanenin sosyal yardımlardan faydalandırıldığını kaydetti. Küçükoğlu, “Toplam sosyal yardım miktarı bugün 1,53 milyar TL olarak gerçekleşmiştir. Erzurum’a ise 2003-2022 yılları arasında yaklaşık 7,1 milyar TL sosyal yardım kaynağı aktarılmıştır. AK Parti iktidarımız sosyal devletin gereği olarak 21 yılda yaptığı çalışmalar bütünün de vatandaşına verdiği değeri ortaya koymuştur” diye konuştu.
En Son Haberler
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi! Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu 6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.
-
Bilal Erdoğan’dan Başkan Sekmen’e övgü Bilal Erdoğan, Başkan Sekmen’i 1990’lardan beri tanıdığını belirtip övgüler yağdırdı.
-
CHP heyetinden ETSO Başkanı Özakalın’a ziyaret Erzurum'un sorunlarını dinlemek için gelen CHP heyeti, Özakalın'ı ziyaret etti.
-
CHP Erzurum’da sahaya indi CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'a çıkarma yaptı.