Kulaçoğlu kuzey ilçelere çıkarma yaptı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 25.02.2015 15:30:00

RADARHABER / ERZURUM

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Macaristan’daki İş Forumu gezisine katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fuat K ulaçoğlu, ayağının tozu ile teşkilat gezisine  kuzey ilçelerinde sürdürdü. Milletvekili genel seçimleri için AK Parti’den aday adayı olanlar 1 Mart’ta yapılacak temayül yoklaması için teşkilat çalışmalarına son sürat devam ediyorlar.

TEMPOSUNA YETİŞMEK ZOR

Dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Macaristan İş Forumu gezisine katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fuat Kulaçoğlu ayağının tozu ile Erzurum ‘un kuzey ilçelerine çıkarma yaptı. Narman, Oltu, Olur, Şenkaya, Uzundere ve Tortum ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kulaçoğlu  dektek istedi. Gittiği her teşkilatta ilgi ile karşılanan Fuat Kulaçoğlu “  Biz AK Parti kadroları ile kalkınan, gelişen yeni Türkiye’de Erzurum’u temsil etmek için sizlerin desteğini istiyoruz. Aday olan her arkadaşımın gayesi aynı. Bu kadim şehri bir adım daha ileriye götürmektir. Bu ehliyeti kim alırsa alısın biliyorum ki tek hedefi önce ülke menfaatleri, sonra bu şehrin kalkınması olacaktır. Yıllardır siyasetin alt kadrolarında ve iş dünyasında biz bu mücadeleyi veriyoruz. Şimdi rotamızı tüm anlamı ile siyasete çevirdik. Ülkede önemli bir yere sahip olan tarih boyunca devletçi geleneğinden hiç taviz vermemiş vatanına milletine hep sahip çıkmış olan kentimizi en iyi şekilde temsil etmek için yüreğimizi bu yola koyduk” dedi.

Etiketler : Erzurum, , temayül, teşkilat,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Ali Kılıç 25.02.2015 06:02:19

    Fuat bey Erzurum turizme çok katkınız oldu...Umarım Aday gösterilirsiniz de biraz da Mecliste Erzurum'a katkınız olsun. Gönlüm sizinle.

  • Esra 25.02.2015 06:02:18

    Fuat bey yolunuz açık olsun. inşallah Erzurum sizin gibi ufku geniş bir insanı kaybetmez

En Son Haberler