Mehmet Emin Öz: Tayin için gelmeyin

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 25.03.2018 14:00:00
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, vatandaşların çoğunun tayin için geldiğini açıkladı.
Mehmet Emin Öz: Tayin için gelmeyin

RADARHABER / ERZURUM 

 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Gerek İl Başkanlığımıza, gerekse ziyaretlerimizde bizlere ulaştırılan problemlerin çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak Tayin için bize gelenler oluyor. Aracılığınızla bu arkadaşlarımıza sesleniyorum. Tayin için bana kimse gelmesin. Bu işlerle ilgilenmiyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı´nın kapısı en çok, tayin için çalınıyor. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mahmut Akdağ´a paylaştı. Başkan Öz, Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda günde 250-300 kişi ile görüşüyoruz. Ancak bunların çoğunluğu tayin için gelenler. Bu gerekçe ile gelenlere bekledikleri cevabı veremiyoruz” diyerek gerekçesini tarihten verdiği örnekle açıkladı.

 

FİLİSTİN CEPHESİ ÖRNEĞİ…

 

Başkan Öz, “Faraza ‘Çocuğum, Güneydoğu´da görev yapıyor, falan şehire aldırabilir miyiz´ gibi taleplerle çok sayıda vatandaşımız bize geliyor. Ben aracılığınızla açıkça söylüyorum. Tayinle ilgili beklentileri olanlar bilsin ki böyle bir işi yerine getiremeyeceğim. Çünkü bizim bu yüzyılın başında da devletin en büyük sıkıntılarından birisi bu konuydu. Bizim Filistin cephesini kaybetmemizin en büyük nedeni, oradaki birçok insanın tayinini daha güvenli yerlere aldırmasıydı. Ve İngilizlerde gelip bu bölgeyi işgal etti. Selahattin Eyyübi´nin mezarının başına geldi bir İngiliz generali, elinde şarap şişesiyle dedi ki ‘Selahattin Haçlı Seferlerini biz kazandık.´ Bunun sebebi zaaf oluşturduk biz orada. Biz şuanda büyük bir mücadele veriyoruz. Bu ülkenin hiçbir yerinde zaaf oluşturacak küçük de olsa adım atmayız. Herkesin bu ülkenin her noktasında gidip çalışması lazım.” diye konuştu

 

“BENİM YEĞENİM DE AFRİN´DE GÖREV YAPIYOR”

 

‘Seçkin adamların çocukları daha güvenli noktalarda görev yapıyor´ şeklindeki söylentilere de cevap veren Öz, “Bizim şuan partide çok önemli noktadaki isimlerin çocukları şuan en ağır bölgelerde görev yapıyor. Bende dahil olmak üzere ve hiç bundan yüksünmüyoruz. Benim Yeğenim Zeytin Dalı Harekatına katıldı. Afrin´de görev yapıyor, yapacak da.” dedi. (GÜNEBAKIŞ)

  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler